Uncategorized

Indvielsesmatch arrangeret til Kamaishi Healing Memorial Stadium

Den nyligt udviklede Japan Rugby World Cup 2019 -sted, Kamaishi Healing Memorial Stadium, i Iwate Prefecture, vil officielt blive indviet den 19. august 2018 med en mindesmærke mellem Manchester City Trøje Kamaishi Seavaves Rugby Football Club såvel som Top League Side, Yamaha Jubilo.

Arrangementet vil se begyndelsen på et nyt kapitel i den ekstraordinære historie om Kamaishi, en by, som rugby spiller en sådan afgørende Canadas fodboldlandshold Trøje rolle; både i sin historie såvel som dens fremtid.

Med to Rugby World Cup 2019 (RWC19) -kampe, der skal spilles på stadionet, har Rugby World Cup Vision of “Connect, Create, Go Forward” særlig relevans for befolkningen i Kamaishi; Det fremragende jordskælv fra det østlige Japan i 2011 såvel som tsunamien, der overholdt betydelige ødelæggelser såvel som tab af liv til Kamaishi såvel som det omkringliggende område.

Spillere fra det regionale rugbyhold, mens de først fokuserede på at støtte lettelsen såvel som helbredende indsats, var motiverede af befolkningen i Kamaishi for at vende tilbage til rugbyhøjden så hurtigt som muligt for at begynde at træne i den kommende sæson. Som en by, der var så omhyggeligt forbundet med sit rugbyhold, blev rugby anerkendt som en afgørende metode til at hjælpe med at bringe en følelse af håb tilbage til byens folk.

Den 5. juni 2011, mindre end tre måneder efter jordskælvet såvel som Tsunami, hilste Kamaishi Yamaha Jubilo velkommen til sin allerførste kamp i sæsonen. Det er ekstremt symbolsk såvel som med Real Betis Balompie Trøje en fremragende følelse af stolthed, at befolkningen i Kamaishi såvel som SeaWaves Rugby Football Club byder Yamaha Jubilo tilbage til denne specielle mindekamp for at markere åbningen af det nye stadion.

Kamaishi har lang tid som en succesrig rugbyhistorie. Det forrige regionale hold, Nippon Steel, vandt syv på hinanden følgende nationale mesterskaber mellem 1978 samt 1984. For at ære denne fremragende rugbyhistorie vil havavn Alle spillere såvel som tilhængere, fortid såvel som nutid, der har været en del af Kamaishi Rugby -samfundet.

Bygning på det tidligere sted for det regionale elementære såvel som ungdomsskoler begyndte bygningen af stadionet i april 2017. Kamaishi Healing Memorial Stadium vil være den eneste for nylig udviklede facilitet på de tolv rugby -verdensmesterskaber. Efter afslutningen vil det have en langsigtet kapacitet for 6.000 tilskuere, med 10.000 ekstra øjeblikkelige pladser, der skal tilføjes til Rugby-VM 2019, hvilket bringer stadionets samlede kapacitet til 16.000 til de to konkurrencefastninger.

Yoshihiko Sakuraba, general manager for Kamaishi Seawaves RFC samt Rugby World Cup 2019 Official Ambassador, sagde:

Vi er glade for at spille åbningskampen på dette fremragende stadion, afsluttet med støtten såvel som visionen om så mange mennesker. Det er en ære at byde vores gode venner fra Yamaha Jubilo velkommen, som var det allerførste rugbyhold, der skulle finde Kamaishi til at støtte os under genopbygningsindsatsen, der overholdt jordskælvet såvel som tsunami. Dette stadion husker fortiden, hæder nutiden såvel som ser frem til fremtiden.

Spillet den 19. august vil være et fremragende skridt foran i den kontinuerlige helbredelse af Kamaishi såvel som føringen lige så meget som vores by, der holder Rugby -verdensmesterskabet i 2019.

Hideki Yamazaki, viceborgmester i Kamaishi City, sagde:

Vi i Kamaishi tager Rugby -VM -visionen om “Connect, Create, Got Forward” dybt ind i vores hjerter. Som den eneste holdby i Tsunami-katastrofe-berørt region, ønsker vi at “forbinde” med verden, “skabe” nye faciliteter såvel som chancer for regionen såvel som “gå fremad” til fremtiden, når vi videregiver Traditionen med denne fremragende konkurrence til den næste generation.

Verdens rugbyformand, udgift Beaumont, sagde:

Åbningen af Kamaishi Healing Memorial Stadium markerer et ekstremt specielt øjeblik på rejsen til Rugby World Cup 2019. Stadionet står som et vidnesbyrd om den ukuelige ånd i befolkningen i Kamaishi såvel som vil fungere som et fyrtårn for håb Som motivation i de kommende generationer og leverer en afgørende tradition for fremtiden for denne region i Japan, der har rugby i hjertet.

Rugby -verdensmesterskabet bringer fire top verdensomspændende hold, utallige fans såvel som verdens interesse for regionen næste år såvel som løfter om at være et af højdepunkterne i begivenheden. World Rugby vil fortsætte med at arbejde omhyggeligt med organisationsudvalget såvel som IWate Prefecture for at sikre, at placeringen er en succes, både for Rugby -verdensmesterskabet såvel som for regionens fremtid.

Kilde: rugbyworldcup.com

Billede, høflighed: Verdensrugby

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.