Category

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury -regionen.

Konsortiet, Urawa Red Diamonds Trøje kaldet Kōtui, samler lokal og international ekspertise til at designe $ 473m state-of-the-art arena, der vil genoprette Canterbury som en førende sports- og begivenhedsdestination i New Zealand.

Kōtui består af New Zealand, australsk og international ekspertise inden for stadionarkitektur, ingeniørdesign, konstruktion og fanerfaring. Holdet er blevet meget omhyggeligt udvalgt til at levere ekspertise, fange ånden fra alle kantabrier og hæve regionens sportslige og kulturelle stolthed.

Anført af australsk-baserede stadionkonstruktionseksperter inkluderer Besix Watpac, Kōtui den lokale styrke af Southbase Construction og Fulton Hogan, lokale seismiske ingeniørspecialister Lewis Bradford, Christchurch-designere Warren og Mahoney og Global Stadium Design-fagfolk befolket og Mott MacDonald.

Den integrerede oplevelse repræsenteret af Kōtui har skabt og udviklet meget mere end 400 stadioner over hele verden, herunder den for nylig afsluttede 25.000-sæde Queensland Country Bank Stadium i Townsville, Australien.

Global ekspertise
Christchurch -borgmester Lianne Dalziel siger, at projektets evne til at tiltrække et bud på et så højt kaliber var vidnesbyrd om det arbejde, der blev udført af rådets personale og projektleveringskortet:

Dette sidste ankerprojekt er et af de mest betydningsfulde job i Christchurch’s historie, og jeg glæder mig over Kōtui-konsortiet og den betydelige internationale ekspertise, de vil give Palmeiras Trøje design og konstruktion af Canterbury Multi-Use Arena.

CMUA Project Delivery Ltd Board Chair, Murray Strong, siger, at mens kvaliteten af alle indsendelser, der blev modtaget til design og konstruktion af Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), var høj, var Tunesiens fodboldlandshold Trøje Kōtui’s anvendelse en Fjern stand-out:

Kōtui -konsortiet krydsede alle kasser for hvert medlem af udvælgelsespanelet; Hver organisation, der er involveret i Kōtui, vil bringe et bemærkelsesværdigt niveau af ekspertise til projektet.

Besix Watpac har en enestående track record for at opbygge Premier International Stadia efter planen og inden for budgettet, og vi ser frem til at bruge deres ekspertise gennem CMUAs design- og byggeproces.

Besix Watpac-administrerende direktør Jean-Pol Bouharmont siger, at han er meget glad for, at Kōtui-teamet er blevet udnævnt til at lede design og konstruktion af CMUA-projektet:

Kōtui er et usædvanligt team, og fra i dag er vi glade for at ære det, der indikerer vores navn og gåarm i arm med Christchurch byråd og befolkningen i Waitaha Canterbury -regionen til levering af dette afgørende projekt.

Vi vil udnytte vores interne teknik og tværfaglige konstruktionsevne i ånden i et team for at levere et bemærkelsesværdigt resultat.

Navnet ‘Kōtui’ forklarer en velvævet whariki (mat eller gulvbelægning) og illustrerer samarbejdet mellem organisationerne i køb for at levere et ekstraordinært resultat.

Kōtui vil begynde at arbejde på dybdegående design af CMUA i de kommende uger, inden de tidlige byggearbejder, der begynder på stedet i begyndelsen af 2022.

CMUA er Christchurchs sidste ankerprojekt og er i fællesskab finansieret af Christchurch -byrådet og kronen.

Kilde: Christchurch byråd

ALSD International leverer året rundt indsigt og erfaringer omkring øget overskud gennem nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser, premium siddepladser, gæstfrihed, F&B, teknologi og genåbning. For meget mere information, klik på banneret nedenfor …

Den næste udgave af ALSD International er vært af Liverpool Football Club 6-7 september og vil indeholde en konference-, udstillings- og netværksbegivenheder på højt niveau, samt ture fra Anfield, Evertons Goodison Park og M&S Bank Arena.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren
#ALSD – Ledende markedet for premium sæde i de sidste 30 år
#sportsvenuebiz
#sportsvenuebusiness – den førende platform for markedsnyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Ugens Job: 6X Logistik Logistikledere – Birmingham 2022

Vi er glade for at bringe dig detaljer om den nyeste opgave i ugen – drevet af Worldwide Sports – hvilket er en interessant chance for seks placeringslogistikledere…

Leave a Reply

Your email address will not be published.