Uncategorized

Edgbaston bekræfter øget kapacitet forud for stemmesedlen introduceret for Specsavers Ashes Test Match

Birminghams Edgbaston Stadium øger sin kapacitet med yderligere 840 pladser til næste års marquee -program med større kamp cricket, som inkluderer ICC Cricket World Cup, Vitality Blast Finaledag og den allerførste test af Englands Southampton FC Trøje Specsavers Ashes -serie mod Australien.

Med billetsalg til næste sommers specsavers Ashes-testkamp steg med 35 procent i vinduet før salget i sammenligning med Edgbastons sidste test, der tilfredsstiller mellem England og Australien i 2015, arbejder Birmingham-lokationen med Arena-siddepladser for at oprette et midlertidigt gennemsnit på tværs af alle dage.

Gareth Roberts, kommerciel direktør på Edgbaston Stadium, sagde:

Der har aldrig været et større program med cricket i Birmingham end hvad der kommer i 2019, med Ashes, ICC Cricket World Cup og Finals Day, der alle kommer til Edgbaston. Vi er ekstremt stolte over at bringe de største inventar i spillet til Birmingham, og som svar på den foreløbige efterspørgsel, vi har set, ønskede vi at give flere tilskuere en chance for at sikre billetter til disse spil.

Edgbaston introducerer en offentlig afstemning for allerførste gang for sine Specsavers Ashes Test Match, der åbnede i dag, torsdag 20. september, og er online indtil middag fredag ​​den 12. oktober.

Roberts tilføjede:

Vi har brugt Kashiwa Reysol Trøje tid på denne sommertid med at undersøge billetoperationer til andre større sportsbegivenheder for at sikre, at vi giver den retfærdige mulige proces, mens vi også anerkender loyalitet og giver bekymring for vores Warwickshire CCC -medlemmer.

Efter at have tilbudt vores allerførste tildeling af Ashes -billetter via et bekymringsvindue for vores medlemmer og rutinemæssige besøgende, vil en anden tildeling af billetter til de allerførste fire dage være tilgængelige i stemmesedlen, hvor billetter efterfølgende bliver tildelt tilfældigt til stemmesedler, når de Tre-ugers periode er afsluttet. Hvis antallet af anmodninger om billetter overgår tilgængelighed på faste dage, håber vi at give fans en chance for at købe på andre dage.

England ankommer til Birmingham forud for Specsavers Ashes -serien, der har tabt lige da i deres sidste 14 testkampe, der blev spillet på Edgbaston; En rekord, der også inkluderer sejre i de sidste fire tests.

Fans kan gå ind i Edgbastons stemmeseddel til billetter til den allerførste test Fodbold Trøje af Specsavers Ashes Test Series fra 10:00 i dag på www.edgbaston.com.

De, der køber Warwickshire -medlemskab til sæsonen 2019, kan slå stemmesedlen og sikre deres billetter inden afstemningen.

Image, Credit: Birmingham, England – 30. juli: I løbet af dag to af den 3. Investec Ashes -testkamp mellem England og Australien i Edgbaston den 30. juli 2015 i Birmingham, Storbritannien. (Foto af Sam Bagnall – AMA/Getty Images)

Edgbastons 2019 Major Match Program

ICC cricket verdensmesterskab

Onsdag 19. juli – New Zealand mod Sydafrika

Onsdag 26. juli – New Zealand mod Pakistan

Søndag 30. juni – England mod Indien

Tirsdag 2. juli – Indien mod Bangladesh

Torsdag 11. juli-semifinal

1. Investec Ashes Test Match

Torsdag 1 til mandag 5. august 2019

Vitality Blast Finals Day

Lørdag 21. september 2019

NB: Vi vil bringe dig et dybtgående interview med Warwickshire County Cricket Club CEO, Neil Snowball, i de kommende dage.

Neil Snowball, administrerende direktør, Warwickshire CCC, har været venlig tilstrækkelig til at tage et interview med os, som vi bringer dig i næste uge

Craig Flindall, COO, Warwickshire County Cricket Club, er en af ​​de nu 50+ markedspersonale, der deltager i Europas allerførste premium sædebegivenhed, ALSD International, der afholdes i London, 10.-12. Oktober.

#Alsdinternational – Europas allerførste premium sædehændelse

#Sportsvenuebusiness – den førende platform for sektornyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.