Uncategorized

NFL Pro Bowl for at vende tilbage til Orlando i 2019

NFL har afsløret, at 2019 Pro Bowl leverede af Verizon vil vende tilbage til Camping World Stadium i Orlando, Florida, for tredje år i træk. Som en levering af sponsor vil Verizon Club America Trøje blive indarbejdet i aspekter af Pro Bowl Week’s begivenheder samt have en betydelig eksistens på Camping World Stadium under spillet.

”Vi er glade for at vende tilbage til Orlando for Pro Bowl samt at give den ultimative fodbold såvel som husholdningsoplevelse til vores fans, spillere såvel som partnere,” sagde NFL Senior vicepræsident for begivenheder Peter O’Reilly. ”At være vært for begivenheden i Orlando har gjort det muligt for os at udvide Pro Bowl til en uges lang fest, der fejrer hele fodboldfællesskabet. Vi er glade for at uddybe vores partnerskab med Verizon som den leverer sponsor såvel som at se fremad for at vise NFLs fineste sammen med den næste generation af stjerner på Pro Bowl -scenen. ”

Pro Bowl Week -festligheder vil omfatte begivenheder i hele Orlando Camerouns fodboldlandshold Trøje -området, herunder NFL Flag Championships drevet af USA Football, udsagnet fra Don Shula NFL High Institution Coach of the Year Award, Pro Bowl Skills Showdown samt NFL Pro Bowl -oplevelsen , en gratis fodboldfeiring fundet på ESPN Wide World of Sports Complex på Walt Disney World Resort.

På spildagen har fans, der er til stede, en chance for at se Pro Bowl-spillerne, når de går ind på stadionet. Familieprisede sektioner, koncessionsaftaler, “Kid Zone” -aktiviteter samt specielle præmier vil være tilgængelige, herunder en mulighed for at vinde en storpræmiers Super Bowl-pakke. Et fyrværker af fyrværkeri efter spillet afgav begivenheden.

”Vi er begejstrede for at byde Pro Bowl velkommen tilbage til Central Florida,” sagde Steve Hogan, administrerende direktør for Florida Citrus Sports. “I løbet af de sidste to år har Orlando vist sig at Stade Rennais FC Trøje være det perfekte hold for en af NFLs førende begivenheder, såvel som vi er begejstrede for chancen for at gøre 2019 til den mest succesrige Pro Bowl -uge endnu.”

Pro Bowl 2019 leveret af Verizon afholdes 27. januar. Spillet vil blive fjernsynet på ESPN, ESPN Deportes samt Simulcast på ABC med andre platforme, der skal afsløres på et senere tidspunkt.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.