Category

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne, Perth såvel som Sydney beskytter holdningsopgaver.

For første gang i turneringens historie vil kvindernes såvel som mænds konkurrencer blive afholdt som stand alone -begivenheder i nøjagtigt det samme holdland såvel som i nøjagtigt samme år. Dette vil give den allerbedste kvindelige såvel som mandlige cricketers respektive chancer for at fange landets interesse såvel som verden. Kvinders kampe løber fra 21. februar til 8. AS Monaco Trøje marts 2020, såvel som herrenes kampe løber fra 18. oktober til 15. november 2020.

Verdens 10 fineste kvinders hold såvel som 16 fineste mænds hold kommer til Australien for at kæmpe for den ultimative pris i T20 -cricket.

ICC World T20 vil se 13 spillesteder i hele Australien holde kampe, hvor begge konkurrencer har brede nationale fodaftryk, hvilket betyder, at så mange australiere som muligt vil have mulighed for at se de mest dygtige spillere i verden.

Både kvindernes såvel som mænds finale får lige fakturering, hvor begge kampe tager placering på Australiens største stadion, Melbourne Cricket Ground (MCG). Kvindernes semifinale afholdes på på hinanden følgende dage på Sydney Cricket Ground (SCG), mens mænds Danmarks fodboldlandshold Trøje semifinale vil tage placering på SCG såvel som Adelaide Oval.

Kvindernes finale vil tage placering på Worldwide Women’s Day 2020, søndag 8. marts, med det formål at producere et verdensrekorddeltagelse til en kvindes sportslige kamp.

Både kvindernes såvel som mænds finale får lige fakturering, hvor begge kampe tager placering på Australiens største stadion, MCG

David Peever, formand for Cricket Australia såvel som ICC World T20 2020 Regional Organization Committee sagde:

Australien er ekstremt privilegeret at afholde ICC World T20 -konkurrencerne i 2020. På vegne af Cricket Australia såvel som det regionale organisationsudvalg vil jeg gerne alvorligt sige takket være regeringen på både føderale såvel som specificere såvel som områdets niveau, Hold byer, spillesteder samt specificerer såvel som områdets cricketforeninger for deres fremragende støtte, hvilket er så vigtigt for at give de allerbedste mulige begivenheder i 2020.

ICC World T20 2020 giver en unik chance for at engagere hele kvarteret samt påvirke den næste generation til at lide cricket.

ICC -administrerende direktør, David Richardson, sagde:

Jeg vil gerne sige tak til Cricket Australia såvel som deres partnere i regeringen på alle niveauer for deres engagement i ICC World T20 i 2020. River Plate Trøje Aspiration, de først har vist i at give selvstændige mænds mænds såvel som kvinders begivenheder Ud over at da i det placeringsvalg, der vil, håber jeg, at sætte en rekord for det største deltagelse nogensinde på en kvindes sportsbegivenhed, er interessant for sporten.

Australien har en velprøvet track record for at levere begivenheder i verdensklasse i stadioner i verdensklasse, såvel som vi forstår, at vi kan være afhængige af fansen for at yde fremragende støtte til alle de stridende hold.

I en tale i Melbourne, ICC World Twenty20 2020 Regional Organizing Committee -administrerende direktør, Nick Hockley, fremhævede fordelene, der ville komme fra at holde T20 Cricket’s Showpiece -begivenhed:

Australien er en sportslig nation med forskellige såvel som lidenskabelige fans, der kan lide cricket. Vi har designet ICC World T20, der består af fristående kvinder såvel som mænds begivenheder, til at være mere inkluderende, mere tilgængelige såvel som mere knyttet end nogensinde før for at sikre, at alle kan deltage i.

Store begivenheder i denne skala handler om partnerskaber. Vi ser frem til at arbejde med Hold Cities, deres samfund såvel som alle partnere for at give en spektakulær begivenhed i 2020, herunder indbydende utallige verdensomspændende besøgende til at gå til kampe samt være en del af det.

ICC World T20 2020 tager placering på baggrund af et ekstremt vellykket ICC Cricket World Cup 2015, der indeholdt rekordmængder, udsendte publikum samt besøgende samt den kontinuerlige succes for kvindernes såvel som mænds enorme bash.

Kilde: ICC

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Ugens Job: 6X Logistik Logistikledere – Birmingham 2022

Vi er glade for at bringe dig detaljer om den nyeste opgave i ugen – drevet af Worldwide Sports – hvilket er en interessant chance for seks placeringslogistikledere…

Leave a Reply

Your email address will not be published.