Uncategorized

Cagliari Calcio -indikationer Kontrakt med Sportium for New Stadium

Cagliari Calcio fortsætter i sin fremtidige planlægning med at styrke selvtillid, efter at have verificeret blækningen af en aftale, underskrevet den 18. maj 2020, med Sportium for kompensationen af den endelige stil for italieneren Lega Seria A Sides nye stadion på 25.200 sæder.

På trods Hollands fodboldlandshold Trøje af det enorme dilemma, verden gennemgår, herunder fortsat usikkerhed såvel som uden nogen ende i syne, har Cagliari Calcio valgt at tage et mere nødvendigt skridt i køb for aktivt at fremme en ny frisk start. Efter guideplanen for Sant’elia Stadium blev godkendt i november 2019, har processen været vellykket: jobbet blev vist regionen såvel som kommunen, såvel som det har valgt at ikke have nogen form for industrielle aktiviteter på stedet på stedet .

I løbet af de sidste seks måneder har Screen Deloitte, en metodeteknik til Consulting, verdensleder i Consultancy takket være sit netværk af integreret såvel som komplementære virksomheder, arbejdet for at omskrive den økonomiske såvel som monetære plan samt definere industriplanen Af det nye stadion, der sigter mod at producere en enestående arena, i Italien såvel som over hele verden, som vil være et eksempel på innovation, bæredygtighed såvel som vil bidrage til avanceringen af territoriet.

Oplevelse af oplevelse
Sportium er en virksomhed, der var af Progetto CMR, ideer, B&L Landy Estate samt understøttet af Manica Architecture, med solid erfaring i stil med moderne såvel som praktiske sportsarenaer, der overholder de allerbedste metoder på verdensomspændende niveau såvel som med AC Milan Trøje en genial metode til at gøre store begivenheder uforglemmelige. De to andre shortlistede job blev leveret af Tractebel Engie med Gau Arena såvel som J+S med et værker.

Bæredygtighed, udvikling såvel som sardinsk identitet; Dette er de værdier, som Cagliari Calcio har fremmet gennem denne ambitiøse oplevelse, der skal leveres af Sportium, som repræsenterer det første, stærke skridt i den nye røde såvel som blå æra.

Centenary of the Club fejres den 30. maj, en passende chance for at oprette et link til fortiden såvel som at se fremad til fremtiden. Det nye stadion i Cagliari vil være stolthed for hele øen såvel som den allerførste ægte udholdenhed af et hold, der er i stand til at repræsentere det på den allerbedste måde.

En fæstning, der vil skræmme modstandere, der kommer fra udlandet, et fremragende sted, hvor holdet vil opdage et magtfuldt løft, i den samlede harmoni med ånden fra dets glade mennesker. Dette er resultatet af fantastisk design, der ved at bruge moderne teknologier straks får stadionet til at se ud til at være en praktisk talt uigennemtrængelig fæstning.

Det nye stadion i Cagliari vil være stolthed for hele øen såvel som den allerførste ægte udholdenhed af et hold, der er i stand til at repræsentere det på den allerbedste måde

Næste trin for at give en fæstning til Calcio

Kontrakten certificerer en proces, der blev startet i 2015 med den allerførste mulighedsundersøgelse. Den 10. september 2017 åbnede Sardinia Arena sine døre efter 127 dage med vidunderligt arbejde: et fremragende resultat for et stadion værdsat af hele fodboldverdenen som et passende sted i den mellemliggende fase af rejsen.

I 2019 har der været to andre endelige øjeblikke: I marts, erklæringen om offentlig rente på det foreløbige job af Cagliari kommune, i november, godkendelse af guideplanen for Sant’elia. Dette er vigtige trin for at fortsætte de vurderinger, der vil resultere i udarbejdelsen af det endelige projekt, i juni.

I 2021 vil der være et offentligt bud til koncessionen for bygningen og præsentationen af det udøvende projekt. Fra byggeriets begyndelse anslås værkerne at tage to år.

Kilde og billede, høflighed: Cagliari Calcio

#football #Seriea #SportSarchitecture #SportSbiz #sportsindustry #stadia #stadium

ALSD Worldwide-Europas førende begivenhed for Premium Seat & Sports Hospitality Industry-der finder sted på Liverpool FCs Anfield Stadium i oktober, 12-13, vil analysere nøjagtigt, hvordan man øger indkomsten med nye builds, renoveringer, serviceudvidelser såvel som det seneste Teknologi såvel som nøjagtigt hvordan man inddriver mistet indkomstpublicering Covid-19.

Den næste udgave af ALSD International-arrangeret af ALSD såvel som sportsstedforretning-fungerer en konference på højt niveau, en udstillingshall, der viser de seneste Rangers FC Trøje produkter, tjenester og løsninger, ture fra Anfield, Goodison Park samt M&S Bank Arena såvel som forskellige netværksbegivenheder, hvilket sikrer optimerede chancer for viden-del, netværk såvel som forretning.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren

#ALSD – Fører premium sædeindustrien i de sidste 30 år

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – den førende platform for branche -nyheder, synspunkter og udviklingnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.