Uncategorized

USA Cycling lancerer New Criterium Series

USA Cycling, sammen med en kernegruppe af cykelinteressenter, der inkluderer Criterium Race Director og Cycling Teams, har annonceret dannelsen af ​​en ny Professional Criterium -serie. Den nye indenlandske serie, der begynder med seks begivenheder, er rettet mod at fremhæve den amerikanske vejdisciplin for kriterium racing og give mulighed for historiefortælling af atleter og begivenheder.

2022 Kriteriumserie

Begivenhed
Dato
Beliggenhed

Saint Francis Tulsa Tough
10.-12. Juni
Tulsa, OK

ASWD Twilight Criterium
9. juli
Boise, id

Salt Lake City kriterium
16.-17. Juli
Salt Lake City, UT

Littleton kriterium
6. august
Littleton, co

Momentum Indy
27.-28. August
Indianapolis, IN

Bommarito Audi Gateway Cup
2-5 september
Saint Louis, MO

”Cyklinghold og atleter har historisk set bare været nødt til at acceptere, hvilke begivenheder der blev fremsat med begrænset til intet at sige,” sagde Lauren Dodge, den midlertidige præsident for National Association of Cycling Teams. ”Vi er i ekstase over, at USA Cycling og Event Director gør en indsats for at arbejde med NACT under hensyntagen til den samlede stemme fra hold og ryttere. At sætte hold og atleter først er et skridt i den ideelle retning for hele sporten. ”

”Kriterier er den dominerende form for konkurrencedygtige landevejscykling i USA og har vist FC Porto Trøje sig at være populære blandt offentligheden og sponsorer,” sagde Malcolm McCollam, administrerende direktør for Saint Francis Tulsa Tough. ”Denne LOSC Lille Trøje nye samarbejdsindsats mellem arrangementet, USA Cykling, og atleterne bruger en mulighed for at hæve staturen af ​​kriterium racing og bringe yderligere værdi til vores interessenter.”

Den nye serie vil tilbyde $ 100.000 i samlede præmiepenge og støtte, der skal opdeles lige mellem mænd og kvinder ud over individuelle begivenhedsprispunge. De seks grundlæggende løb vil være Saint Francis Tulsa Tough; ASWD Twilight Criterium i Boise, Idaho; Salt Lake Criterium; Littleton kriterium; Momentum Indy; og Bommarito Audi Gateway Cup i St. Louis. Hver begivenhed har forpligtet sig til at tildele lige præmiepenge for Pro Men’s and Women’s Fields i deres potentielle løb.

”At forkæmpe de øverste kriteriumbegivenheder i USA er en prioritet for USA -cykling,” sagde Chuck Hodge, chef for racing og begivenheder. ”At Corinthians Paulista Trøje være i stand til at sætte et fokus på løbene og motorcyklister som en del af en professionel kriterium -serie tjener direkte vores mission om at fremme cykelsporten.”

Andre begivenheder forventes at blive føjet til serien med yderligere detaljer, der er planlagt til januar.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.