Category

En begyndervejledning til kognitiv videnskab

Der har været en ægte boom af rentesats i uddannelsesverdenen om kognitiv videnskab, som er en ekstremt bred selvkontrol inden for psykologi. Det dækker mange processer, herunder funktioner med højere orden såvel som udøvende processer såsom tænkning, hukommelse, opmærksomhed samt tekstbehandling.

Kognitiv videnskab udvikler grundlaget for mange andre områder af renten for psykologi såsom metakognition. Så hvad er netop kognitiv videnskab såvel som hvor kom det fra? Lad os se et bedre kig på nøjagtigt, hvordan det er passende for instruktører såvel som praktikanter i dag …

Ansøg om at deltage i det kognitive videnskabsnetværk

Hvad er kognitiv videnskab?

Kognitiv videnskab er forskningsundersøgelsen af kognition, der henviser til de mentale processer, der er inkluderet med at få såvel som at forstå information. Dette kan omfatte:

Opfatter

Husker

Ræsonnement

At dømme

Forestille sig

Problemløsning

Kognitiv videnskab har til formål at forklare disse mentale processer såvel som gør det muligt Paris Saint-Germain Trøje for os at forstå sindet. Det er en tværfaglig undersøgelse, der integrerer elementer i psykologi, filosofi, sprogvidenskab, neurovidenskab såvel som endda datalogi.

Men nøjagtigt hvordan stammer kognitiv videnskab? Såvel som nøjagtigt hvordan bruger institutioner principper fra kognitiv videnskab i klasseværelset?

Historien om kognitiv videnskab

Psykologi er en ret ung disciplin. Wilhelm Wundt åbnede det allerførste institut for eksperimentel psykologi i 1879, hvor mange var enige om, at åbningen af denne organisation markerede begyndelsen på det, vi forstår i dag som nutidig psykologi.

I den ekstremt begyndelse, omkring 1890’erne, begyndte mentale forskere såvel som forskere at bestemme funktionerne i forskellige mentale processer og skitserede, hvad de gør. For eksempel at forklare følelsen af smerte som et resultat af en legemsbeskadigelse. Dette forstås som funktionalisme, en af de tidligste institutioner, der troede på psykologi. Det fokuserede på funktionen af adfærd i verden.

Derefter bevægede psykologens fokus mere i retning af forståelsen af adfærd. I 1910’erne antog mentale forskere såvel som forskere, at vi opdager adfærd med interaktion med miljøet, med en proces forstået som konditionering. F.eks. At belønne børn i slutningen af ugen for stor opførsel hele ugen lærer praktikanter at være velopdragne. Dette forstås som adfærd.

I 1950’erne etablerede psykologiens videnskab yderligere. Forskere understregede konceptet, at det menneskelige sind er mere kompliceret, såvel som det gør mere end bare at reagere på miljøet. De endte med at være mere bevidste om mekanismerne, der ligger på mentale processer, med det formål at forklare nøjagtigt, hvordan de fungerede. I stedet for bare at fokusere på observerbar opførsel, såsom tale såvel som ansigtsudtryk, begyndte kognitiv videnskab at AS Monaco Trøje forklare uobserverbar adfærdsmæssig, såsom at tro såvel som følelser.

Hvad er kognitiv videnskab i dag? Ud over hvad dækker det?

Kognitiv videnskab i dag dækker en ekstremt bred vifte af emner. Mange højere ordensprocesser såvel som udøvende funktioner efterår under paraplyen af kognitiv videnskab. I relation til uddannelse såvel som læring lige her er et par af de ideer, som kognitiv videnskab har forklaret …

Hukommelse

Nogle af de tidligste forskningsundersøgelser inden for kognitiv videnskab begyndte at forklare, hvorfor vi ikke husker tingene. Portugals fodboldlandshold Trøje I 1885 foreslog Hermann Ebbinghaus afstandseffekten, hvor hjernen glemmer store mængder info, hvis vi kun opdager noget en gang.

Opmærksomhed

Har du nogensinde spekuleret på nøjagtigt, hvordan du er i stand til at genkende, hvad en person siger, når andre taler på nøjagtigt samme tid? Nå, i 1953 forklarede Colin Cherry, at hjernen er i stand til at fokusere på specifikke stemmer såvel som at filtrere andre uhjælpsomme lyde. Dette forstås som den blandede drikkefejringseffekt.

Tekstbehandling

Kognitiv videnskab har ligeledes undersøgt, om tekstbehandling er automatisk. Stroop -opgaven viste os, at det er vanskeligt at navngive farven på det blæk, der bruges til at udskrive et ord, hvis blækfarven såvel som ordet er anderledes, hvilket antyder, at tekstbehandling er automatisk. Anden forskningsundersøgelse har antydet, at tekstbehandling ikke er automatisk, hvilket producerer en af de største debatter inden for kognitiv videnskab.

Andre områder, som kognitiv videnskab har undersøgt, inkluderer opfattelse, kognitive toner samt motivation samt belønning.

Hvordan institutioner kan bruge det

Kognitiv videnskab bruges mere såvel som mere til at underrette interventioner, metode såvel som politik i skoler. Forskningsundersøgelse, der er forbundet med hukommelsen, kognitive toner samt motivation såvel som belønning er af en bestemt rente for uddannelse.

Skoler bruger en håndfuld strategier til effektiv læring, der er stammer fra kognitiv videnskabnull

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.