Uncategorized

BCD -møder og begivenheder introducerer Sports Division

BCD -møder & -begivenheder har lanceret BCD Sports, et uafhængigt system, der fokuserer på teamrejser såvel som forretningsgæstfrihed for sportsmarkedet. Det nye system vil udvide sin eksisterende klientportefølje samt producere atletiske nedsænkningsoplevelser til forretningsbegivenheder ud over koordinatteamrejser for professionelle, collegiale såvel som ungdomshold.

”Vi har set, at der er et krav om en troværdig forretning med verdensomspændende ressourcer til at håndtere teamrejslogistik samt tilbyde ro i sindet for personale såvel som spillere,” sagde Charlene Rabideau, senior vicepræsident samt general Manager for BCD Sports såvel som en 13-årig professionel af BCD M&E. ”Dette krav strækker sig ligeledes til virksomheder, der ønsker at producere langvarige oplevelser for deres Racing Club de Avellaneda Trøje klienter såvel som partnere. Vi beskæftiger os med både for vores klienter, mens vi reducerer fare såvel som at maksimere erfaringerne. ”

Beslutningen om at introducere den hengivne sportsafdeling var baseret på et opfattet krav om meget mere konsistent, skalerbar såvel som overkommelig service i denne kategori, ifølge BCD M&E verdensomspændende præsident Scott Graf. ”Sikkerhed, sikkerhed, monetær levedygtighed Gremio Trøje såvel som forsikringsdækning spiller alle væsentlige funktioner i valg af PSV Eindhoven Trøje og fungerer med troværdige udbydere over hele verden,” sagde han. Den nye afdeling afhænger af ressourcerne fra både BCD -møder og begivenheder samt BCD Travel, et af de største verdensomspændende rejseadministrationsfirmaer.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.