Uncategorized

America’s Cup på vej til Barcelona i 2024

Barcelona afholder America’s Cup sejlkonkurrence for Schalke 04 Trøje allerførste gang, hvor den 37. Cup -konkurrence afholdes i september såvel som oktober 2024.

Erklæringen blev afgivet denne uge af Emirates Team New Zealand såvel som Royal New Zealand Yacht Squadron, nuværende indehavere af Cup. Barcelona blev valgt over en mere spansk by, Malaga, ud over Jeddah, Saudi -Arabien samt Auckland, New Zealand.

Relaterede historier

Ocean Wolverhampton Wanderers Trøje Race sigter mod at reducere kulstofaftrykket for 2023

SAILGP går sammen med T-Mobile for Sail Grand Prix i Chicago

SailGP ser ud til at holde allerførste løb i Canada

America’s Cup på vej til Barcelona i 2024

San Francisco føjede til SAILGP sæson 3 -tidsplan

”Barcelona er virkelig en af ​​de mest anerkendte byer i verden, så at have evnen til at afholde den mest anerkendte sejlbegivenhed i verden er ekstremt spændende,” sagde Grant Dalton, administrerende direktør for Emirates Team New Zealand. ”Som forsvarer af America’s Cup har vi altid følt forpligtelsen til at vokse begivenheden, publikum såvel som sportssport At drive vækstbanen på den verdensomspændende sportslige scene. ”

Team New Zealand er fire-gangs cupvindere såvel som har afholdt regattaen tre gange i Auckland. Den regionale regering i Barcelona sagde, at foreløbige estimater antydede en økonomisk virkning på omkring $ 900 millioner til $ 1 milliard.

”Dette burde tjene til at promovere byen for verden efter pandemien, til gavn for Barcelonas skik med denne sport i en by ved havet såvel som derudover for at øge den nye udviklingsindustri såvel som teknologi, der er knyttet til nautisk Aktiviteter, ”sagde Barcelona -borgmester Ada Colau. ”Jeg vil gerne sige tak til Real Sociedad Trøje alle offentligheder såvel som personlige institutioner for deres støtte såvel som medvirken i dette projekt”.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.