Uncategorized

5 måder at støtte SEN -studerende i mainstream -klasseværelset

på et hvilket som helst tidspunkt, omtrent 15% af de studerende har særlige uddannelsesbehov (SEN). Det er næsten 5 studerende i et klasseværelse på 30. At være i stand til at støtte børn med SEN er ved at blive en prioritet for mainstream -lærere, ikke kun for specialskoler.

Forskning antyder, at den største indflydelse på uddannelsesmæssige og sociale resultater for børn med SEN er deres klasselærer. Men uden know-how for dem, der arbejder i specialskoler, føler masser af mainstream-lærere uomfattende og ikke sikker på, hvordan man bedst kan støtte det voksende antal børn med SEN i deres klasseværelser.

Heldigvis offentliggjorde Education Endowment Foundation (EEF) for nylig en rapport om at støtte SEN i mainstream -skoler (vi anbefaler at læse den fulde rapport, som du kan gøre ved at klikke på linket). I det giver de 5 henstillinger, der skal følges, der kan hjælpe i både grundskoler og gymnasier. Vi har kort opsummeret disse 5 anbefalinger nedenfor …

Book Rosenshines principper CPD Workshop

1. Opret et positivt og støttende miljø for alle elever uden undtagelse

Rapporten beskriver, hvordan den primære prioritet for skoler og lærere skal sigte mod inklusivitet. Dette indikerer at fjerne hindringer for læring og deltagelse for børn, der har SEN, der forsyner Club Tijuana Trøje alle studerende med en uddannelse, der er i tråd med deres behov, samt at hjælpe alle studerende med at nå deres fulde potentiale og fremme høje standarder. Dette kan gøres igennem:

Opmuntring af positive forhold, fremme af aktivt engagement og pleje af trivsel hos alle studerende.

At sikre, at alle studerende kan få adgang til den bedst mulige undervisning.

At have en positiv og proaktiv adfærdsmetode. For eksempel modellering, forstærkning og tilfredsstillende positiv opførsel; Forsøger at forstå, hvorfor studerende opfører sig forkert, når de gør det; i betragtning af studerendes behov, når man styrer denne misforhold; og holde teknikken til adfærd regelmæssig og konsekvent.

2. Byg en løbende, holistisk forståelse af dine elever og deres behov

Et andet afgørende punkt, der blev detaljeret i rapporten, var behovet for lærere og skoler til at forstå hver enkelt enkelt elevs læringsbehov. EEF skitserer en fire-trins teknik til at udvikle denne forståelse:

Vurder – Opret et billede af din studerendes behov, indsamle oplysninger fra flere kilder.

Plan – Brug af disse oplysninger til at tænke på den type support, der muligvis fungerer for den studerende. Dette skal overveje forskningsbaserede undervisningsmetoder såvel som eventuelle metoder, der er foreslået af specialiserede fagfolk.

Gør – sæt den plan i handling.

Anmeldelse – Hvordan svarede den studerende på støtten? Følger, om støtten var vellykket, eller om du skal opdatere din forståelse af den studerendes behov og udvikle forskellige støtte.

Rapporten anbefaler også, at for at få ægte forståelse af hver elev, skal vurdering af deres behov følge en regelmæssig, organiseret plan snarere end engang, her-og-der-vurderinger. Lærere og skoler vil også drage fordel af at tjekke det bredere billede, når de søger at forstå deres studerendes behov. For eksempel kan forældre, plejere, specialiserede fagfolk og eleverne selv levere nyttige input.

At samle en detaljeret og fuldstændig oversigt over den studerendes behov på denne måde kan give lærere mulighed for at kende den bedste måde at vise dem på, og hjælpe dem med at se de næste trin til at komme videre.

Endelig er det vigtigt at huske, at børns behov ændrer sig over tid. Nogle studerende går muligvis ind i en klasse med Sen, men har dem ikke længere senere. Andre starter måske uden sen, men udvikler dem, når de bliver ældre.

3. Sørg for, at alle elever har adgang til undervisning i høj kvalitet

På mange måder er god praksis med at undervise børn med SEN lig med god praksis med at undervise alle børn. Faktisk kan lærere blive beroliget med at vide, at mange af de færdigheder, der er Manchester City Trøje nødvendige, når de arbejder med børn, der har Sen, vil være dem, som de allerede udvikler og bruger sammen med alle deres studerende. Som rapporten udtrykker det, kan “at søge efter en ‘magisk kugle’ distrahere lærere fra de magtfulde metoder, de typisk allerede har.”

Rådgivningen er derfor, at der er visse undervisningsmetoder, som mange lærere allerede vil være bekendt med, at de kan understrege med SEN -studerende. Du kan bruge disse metoder med alle studerende, anvende dem fleksibelt og tilpasse dem efter hver studerendes behov. Disse metoder er:

Fleksibel gruppering – Der kan være en tendens til at gruppere børn med SEN Montpellier HSC Trøje eller anses for at have lav opnåelse i de samme klasser. Men dette tager ikke højde for individuelle styrker og svagheder og kan have en negativ indflydelse på læring, så skal undgås.

Kognitive + metakognitive metoder – At undervise studerende til bedre at forstå deres egne tænknings- og læringsprocesser.

Eksplicit instruktion – en undervisningsteknik, der involverer lærerdemonstration, efterfulgt af guidet praksis fornull

Leave a Reply

Your email address will not be published.