Uncategorized

Alicia Dana: Paracylys World Phenom

ved 46, Putneys Alicia Dana forstår, hvordan det er at komme tilbage på cyklen – Multiple Times over. Det sidste år, sejr efter verdensomspændende sejr, tjente hende tilstrækkelige point, der satte hende øverst på verdensomspændende Cycling Union Para-Cycling Road World Cup Rankings. Ud over 2016 har hun indstillet baren endnu højere.

Som teenager begyndte Dana at bruge en håndcykel, efter at en rygskade forlod hendes lammede under taljen. I 1990’erne kørte hun over hele landet, fra Washington til Vermont, for at skaffe midler til handicaprelaterede årsager. I 2001 såvel som 2002 kæmpede hun internationalt. Men i 2003 havde hun et barn såvel som at tage en beslutning om at tage fri.

Ti år senere cyklede hun tilbage. I en alder af 42 tog hun en beslutning om at begynde at køre igen. Hendes beskrivelse af det allerførste løb tilbage: ”Jeg blev cremet,” siger hun. ”Men jeg indså, at det var her baren blev indstillet så godt, som jeg ønskede at komme tilbage så meget som toppen.”

Hendes venner såvel som naboer hjalp til med at øge omkring $ 10.000 Brasiliens fodboldlandshold Trøje for at hjælpe med at få en avanceret cykel, efter at Danas gamle cykel blev stjålet såvel som at hjælpe hende med at gå til et center på Olympic Training Center i Colorado.

”På den klinik opdagede jeg, hvad det kræver for at komme ind på teamet, såvel som hvad træning virkelig involverer,” siger hun. ”Det gav mig et ægte spring begynder så godt, da det fik mig motiveret, fokuseret såvel som gav mig nogle værktøjer til at arbejde med.”

Med fornyet entusiasme såvel som hendes nye tur vendte Dana tilbage til det verdensomspændende fase i 2012. Hun lavede det paralympiske hold så rejste til London til verdensmesterskabet og satte femte general i tidsforsøget. I 2014 vandt hun verdensmesterskabet i Spanien. Ud over det sidste år vandt hun fem guldmedaljer ud af en samlet af otte verdensomspændende verdensmesterskabskonkurrencer i Europa såvel som Sydafrika for titlen General World Cup FC Porto Trøje -vinder.

Hendes verdensmesterskabsæson begyndte i juni i Schweiz, hvor hun tog tredje i Danmarks fodboldlandshold Trøje en tidsforsøg over et minut bag vinderen, men vandt dog vejløbet. I Elzach, Tyskland, tog hun den første placering i begge løb, næsten to minutter foran den næste hurtigste racer. Hun tog andenpladsen ved de schweiziske verdensmesterskaber i både tidsforsøget såvel som road race og trak omhyggeligt bag den italienske Francesca Portacello. Dana indpakket sin sæson i den verdensomspændende Cycling Union Paracycling Road World Cup Circuit ved at erklære sejre i hendes klassificering i september’s finale i Sydafrika. Dana leder i øjeblikket sin kategori, 31 point foran Portacello.

”Ting har været på en op ad bakke,” siger hun, ”og jeg ser frem til næste sæson.” Dana har sat sine synspunkter på de næste paralympiske spil i Brasilien i september 2016 samt planer om at træne ved at stride i herredivisionen i U.S. -begivenheder i hele Syd denne vinter. ”Jeg får ikke en hel del raceoplevelse, før jeg er på disse topniveau-begivenheder i Europa,” siger hun. ”Så i disse indenlandske løb bliver jeg virkelig nødt til at kæmpe. Det er den type tæt kontakt, bølgerne, sprints såvel som det drama, som du ikke får, når du er på en træner. ”

Fyre, nyd ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.