Category

Tom Brady og mental sejhed

Sådan forbedres mental sejhed i fodbold

Hvordan har du det, når din instruktør kører en lang, anstrengende praksis? Når din instruktør har kørt 20-30 minutters sprints, efter at du lige har trænet i to timer.

Mange atleter har praksis, de frygter, fordi disse sessioner er fysisk og mentalt dræning.

Du har været i en situation, hvor din instruktør giver dig en udfordring. Som din instruktør beskriver, hvad udfordringen indebærer, føler du en bølge af angst overhale dig.

Du sætter spørgsmålstegn ved din evne til at komme igennem sessionen. Du holder tilbage indsats, fordi du bare vil gøre det igennem, og ser ingen fordel af de hårde sessioner. Du er vred på din instruktør for al denne unødvendige træning.

Ikke desto mindre bemærker du, at nogle af dine holdkammerater synes ekstatiske og klar til at omfavne den hårde praksis. Du spekulerer på, hvorfor du ikke har den samme type motivation.

Forskellen er din tankegang. Du kan se hårde træningssessioner som muligheder for at vokse og blive en bedre, hårdere atlet. Eller du kan se hårde træningssessioner som straf eller målløs.

Din mentale sejhed finder ud af, om du omfavner hård træning eller bare giver nok indsats for at gøre det igennem.

En af de største konkurrenter i vores tid er 7-gangs utroligt skålmester quarterback Tom Brady. Brady er en stærk konkurrent af mange grunde, en afgørende egenskab er hans mentale sejhed.

Bradys mentale sejhed har bidraget til hans Sporting CP Trøje levetid og succes i fodbold.

Brady: ”Jeg fandt, at udfordringer bringer det bedste ud i mig, i dag tænker jeg tilbage på dem som gaver. Jeg kæmpede hårdt for at komme til det sted, jeg er i dag, hvilket indikerer, at jeg ved, hvad det indikerer at kæmpe hårdt. Når du er i et utroligt skålspil, og dit team er tre touchdowns nede, og uret kører, er mental sejhed det, der gør forskellen i slutningen. ”

Bradys mentale sejhed kommer fra hans indsats og dedikation til at Manchester City Trøje være forberedt.

Brady: “Hvis du vil gøre på det højeste niveau, skal du forberede dig på det højeste niveau mentalt.”

Atleter holdes ikke SS Lazio Trøje tilbage af manglende fysiske færdigheder, men deres mentalitet. Top atleter kan skubbe frem gennem de fysiske udfordringer og få mest muligt ud af deres evner.

Mindset påvirker din evne til at forberede sig fuldt ud. Når du vælger at skubbe igennem hårde træningssessioner, bygger du mental sejhed.

Sådan opbygger man mental sejhed

Du har gratis vilje til at vælge din tankegang, når du bliver udfordret af med hårde træningssessioner. Se efter muligheder for at opbygge mental sejhed og vokse som atlet.

Når du får et udfordringssæt fra din træner, skal du fortælle dig selv: “Dette er mit mentale træningssæt.”

Gentag sætningen gennem hele sessionen for at holde dig motiveret. Ikke kun vil denne tankegang opretholde din indsats, men det vil også opbygge den mentale sejhed, som du kan stole på, når konkurrencer bliver udfordrende.

Relaterede artikler om mental sejhed

Hvordan man slipper af med modgang for atleter
Atleter, der er mærket som superstjerner
Mental sejhed i tryksituationer

Den selvsikre atlet: En 14-dages plan for den største selvtillid

“Den selvsikre atlet” er et banebrydende system, der viser dig, hvordan du tænker som en mester og har yderst selvtillid, hver gang du træder på spillebanen, domstolen, banen eller kurset.

“Den selvsikre atlet” består af 2 lyd -cd’er (eller digital download), der inkluderer 14 dage med tillidsbrændstoføvelser og en grundlæggende til at følge arbejdsbogen, der guider dig gennem de 14 dage, hjælper dig med at anvende strategierne og tilpasser øvelserne til din personlige Behov.

Nedenfor kan du købe den digitale downloadversion eller få programmet sendt til dig.

Køb digital version

Få lyd -cd -version

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.