Uncategorized

4 trin til at genvinde momentum, når du ikke har det

Mental spilteknikker til at finde fart

Hvad er momentum i sport?
Når en atlet taler om momentum, beskriver de de mentale fænomener ved at være i rulle eller have et højere niveau af selvtillid …

Desværre, når en atletkarakteristika, der mangler mangel på fart, dæmper de ofte sig selv til en dårlig præstation, før den endda er færdig.

For eksempel, hvor adskillige gange har du gjort konklusionen, ”Jeg har det bare ikke i dag,” allerede før et spil er færdigt? Når dette sker, sender du mentalt ‘den ind.’

Når du indrømmer inden det er ovre, er dit mål ikke længere at prøve at gruppere igen; Det er blot at stoppe din elendighed så hurtigt som du kan og komme i din bil så hurtigt som muligt.

Advarselsskilte om negativ momentum inkluderer tanker som:

”Jeg kan ikke komme ind i en rytme.”

”Jeg har det ikke i dag.”

“Mit skud er slukket i dag”

“Jeg har en slukket dag.”

”Jeg kan ikke få noget i gang.”

Den eneste måde at finde fart er at pumpe bremserne og gengruppen igen.

LPGA Paula Creamer faldt i den negative momentumfælde på Shoprite Classic 2017.

Creamer var bundet til føringen på vej ind i den sidste runde, i position for sin første sejr, fordi 2014.

Efter et par dårlige huller var Creamer ikke i stand til at gruppere og genvinde sin form for den foregående dag, hvor hun spillede den bedste golf i sin sæson.

Creamer: ”Vi kunne bare ikke få en rytme. Og især med nogle af disse stifter Borussia Monchengladbach Trøje og med vinden og alt sammen sker det hele så hurtigt, og du kan ikke omgruppere. Jeg gjorde ikke et meget godt stykke arbejde med det. ”

Den interessante del af Creamer’s kommentar var, at hun lægger delvis skyld på vinden for det negative momentum, selvom alle golfspillere spillede under de samme forhold.

Denne negative momentum kan fange enhver atlet i enhver sport …

For eksempel kan en baseballspiller konkludere, “Jeg kan ikke indhente fastballen i dag.” … eller en tennisspiller kan måske tænke, “Jeg kan ikke vinde et spil i dag.” … eller den basketballspiller, der siger til sig selv, “Jeg kan ikke lave et skud dette spil.”

Hvis du ikke er opmærksom på disse interne manuskripter, vil denne negativitet tage fat i dit sind.
Du skal også være proaktiv i køb for at vende momentumet. Husk, intet ændrer sig, hvis intet ændrer sig.

4 trin for at finde fart, når det er tabt:
Trin 1: Anerkend, når din interne dialog begynder at trendes mod det negative.

Trin 2: Hit bremserne. Du skal afbryde det negative momentum eller trykke på pauseknappen. Dette kan være så let som at sige ordet: “Stop!” Eller visualisering af dig selv, der rammer en pauseknap.

Trin 3: Rolig dig selv fysisk og mentalt. Tag et par dybe indåndinger eller ryst River Plate Trøje dine muskler ud.

Trin 4: Omgruppering og start forfra på det næste spil, punkt eller skud. Foder dig selv nogle positive udsagn eller kald til positive billeder, hvor du var på toppen af ​​dit spil.

Se også efter grunde til at komme på momentumtoget. Gode ​​pauser, vellykkede skuespil eller opkald, der går din vej, kan ændre dit momentum.

Og sørg for, at du fokuserer på processen ved at bruge det fokuserede atletprogram:

Forbedre koncentrationen i sport!

Hvis du er en atlet, der ofte bliver distraheret, mister fokus i konkurrence eller ønsker at lære meget mere om, hvordan man fokuserer bedre under pres, er den fokuserede atlet for dig!

Koncentration og evnen til at fokusere under modgang er, hvad mesterskabsatleter gør bedst.

Det tager kun en distraktion at komme ind i dit sind for dig at miste et kritisk punkt, gå glip af en putt eller miste en anden fra din omgangstid. Du har ikke råd til at lade distraktioner Crystal Palace FC Trøje løbe vild i dit sind og få dig til at lave fejl på kritiske tidspunkter i spillet!

Den fokuserede atlet er et komplet system til at instruere dig, hvordan man fokuserer som en mester og udnytter kraften i et zone fokuserer hvert slips, du træder på spillefeltet, domstolen, banen eller kurset i praksis og spil!

Denne arbejdsbog og CD -program består af 2 lyd -cd’er, der inkluderer 14 dages fokusstigning af øvelser og en let at følge arbejdsbogen, der guider dig gennem hver af de 14 dage, hjælper dig med at anvende strategier og tilpasse øvelserne til dine personlige fokusudfordringer.

Opdage:

Hvordan man hurtigt identificerer distraktioner, der saboterer din koncentration, og hvordan du hurtigt fokuserer igen efter distraktioner.

Sådan bruges pregame -rutiner til at hjælpe dig med at udnytte kraften i zonekoncentration før konkurrence.

Sådan bruges Preshot-rutiner før skud eller tjener til at hjælpe dig med at være meget mere opgavefokuseret i stedet for at bekymre dig om resultater.

Lær meget mere om et af vores mange populære CD -programmer i den selvsikre atlet -serie …

Den fokuserede atlet: En 14-dages plan for enestående koncentration

Hvad siger kunder om vores mentale spilprogram?
”Jeg har lige afsluttet” den selvsikre atlet og de fokuserede atlet ”-programmer. Hvilken stor forskel dine programmer har gjort mig. Jeg tænkte, at jeg ikke var god nok og gav praktisk talt spillet op. Dit websted blev anbefalet til mig af en anden atlet (en shooter) og var den bedste ting, Hnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.