Category

Banc fra Californien Stadium sikrer Leed Gold

Banc fra California Stadium har annonceret i denne uge, at sports- og underholdningssted i verdensklasse har modtaget LEED Gold-certificering for sin grønne bygningspraksis, engagement i miljøansvar og samlet bæredygtighed.

Los Angeles Football Club (LAFC) arbejdede med Gensler under designprocessen for at sikre, at bæredygtige elementer i projektet blev prioriteret og bevaret for at opnå dette resultat.

LAFC -præsident og ejer, Tom Penn, sagde:

Vi er beæret over at modtage den prestigefyldte LEED Gold Certification Seal fra USGBC. Helt fra begyndelsen af dette projekt var vi forpligtet til at opbygge et miljøvenligt stadion ved hjælp af minimale ressourcer uden miljøpåvirkninger. Vi er stolte over at blive anerkendt for at skabe et ansvarligt, bæredygtigt og meget effektivt sted i hjertet af Los Angeles.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) rating System, udviklet af U.S. Green Building Council (USGBC), er det vigtigste program til at anerkende Best-in-Class Building Strategies and Practices in Green Building.

Nedenfor er en liste over betydelige bæredygtige resultater Banc of California Stadium modtaget fra USGBC:

Stadionprojektet omdirigerede over 97% af de samlede konstruktions- og nedrivningsrester og svarede til 28.906 ton omdirigeret fra deponeringsanlægget.

Bygningsdesignet bestod af 15% genanvendte materialer; 10% fremskaffet lokalt.

Lavt emitterende materialer blev brugt til klæbemidler, tætningsmidler, maling og belægninger.

Alle gulvbelægninger var greenguard certificeret; Sammensatte træprodukter var fri for urea-formaldehyd.

Designet omfattede øget antal termiske zoner for at muliggøre maksimering af FC Tokyo Trøje kontrolbarhed og individuel brugerkomfort.

Ventilationshastigheder blev øget 30 procent for at give forbedret indvendig luftkvalitet og forbedret kognitiv funktion.

Stadionet er 100 procent røgfrit.

Mekanisk konditionering af kølemidler med lavt global opvarmningspotentiale blev anvendt.

Projekt reduceret energiforbruget med 30 procent.

Projektet reducerede vandforbruget med 40 procent, svarende til en besparelse på over 770.000 gallon vand årligt.

Tagdesign mindsket varmeøeffekt.

Opfangningsbassiner var designet til at fange og behandle regnvand for optimeret stormvandshåndtering.

LEED er det mest anvendte Green Building Rating System i verden. LEED er tilgængelig til stort set alle bygnings-, samfunds- og hjemmeprojekttyper og giver en ramme for at skabe sunde, yderst effektive og omkostningsbesparende grønne bygninger. LEED -certificering er et globalt anerkendt symbol på bæredygtighedspræstationer.

Om Banc of California Stadium
Beliggende i hjertet af Los Angeles i Exposition Park, er Banc of California Stadium det første udendørs stadion bygget i byen siden Dodger Valencia Trøje Stadium i 1962.

Hjem til Los Angeles Fodboldklub er stadionet en US $ 370 mio , og mere.

På en kapacitet på 23.500 til koncerter (22.000 for fodbold) giver lokalets unikke “udendørs arena” -design en intim oplevelse med fremragende synslinjer på scenen fra hvert sæde og lydlydende kvalitet i hele huset.

Banc fra Californien Stadium sidder på toppen af de hellige grunde til den tidligere Los Angeles Memorial Sports Arena, som var vært for nogle af de mest legendariske musikartister gennem tidene – der passer til dens historie, fortsætter den nye stadion traditionen for at præsentere det allerbedste inden for live underholdning.

Billede, høflighed: LAFC

ALSD International – Europas én og eneste begivenhed dedikeret til premium/VIP/Club Seat & Hospitality Sector – kommer til Croke Park Stadium i oktober, hvor talere fra hele Europa og Nordamerika vil give indsigt i, hvordan man øger indtægterne gennem nye builds , renovering og serviceudvidelser såvel som via de nyeste F & B- og teknologitilbud.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed dedikeret til premium/VIP -sædet og gæstfrihedssektoren

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – verdens Gamba Osaka Trøje førende platform for sektornyheder og udvikling

Del denne artikel

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.