Uncategorized

Byens godkendelse baner vejen for New San Diego Stadium

San Diego City Council har godkendt salget af jord til San Diego State University, der vil bane vejen for et nyt fodboldstadion på 35.000 sæder på stedet for SDCCU Stadium, Det tidligere hjemsted for San Diego Chargers. Foruden fodboldstadion vil $ 3,5 milliarder projektet på det 135 hektar store område i byens Mission Valley omfatte 1,6 millioner kvadratmeter kontor og forskningsrum, et 400-værelses hotel, bolig og campusrelateret detailhandel.

Det nye Nagoya Grampus Trøje Aztec Stadium, anslået til at koste 310 millioner dollars, vil blive finansieret gennem gaver såvel som systemomfattende overskudsbeløb, der vil blive tilbagebetalt med overskud genereret af anlægget, herunder billetindtægter, navngivningsrettigheder og indrømmelser. En vælgerens folkeafstemning i 2018 lod San Diego State diskutere med byen om jorden, og en aftale i princippet mellem skolen og San Diego Club America Trøje byråd blev nået i november til en pris på $ 87,7 millioner.

Multiuse Stadium vil være placeret i det nordvestlige hjørne af Mission Valley -stedet, som giver skolen mulighed for at fortsætte med at bruge det eksisterende SDCCU -stadion, mens opførelsen af ​​det nye stadion er afsluttet. Det nye stadion forventes at være klar til sæsonen 2022–2023.

SDCCU Stadium, det tidligere hjemsted for opladere og San Diego Padres, er stadig vært for Holiday AS Monaco Trøje Bowl og Aztecs fodbold. San Diego State har spillet på stedet i betragtning af at det åbnede i 1967.

San Diego Philanthropist Dianne Bashor donerede $ 15 millioner til universitetet i december 2019 til opførelse af det nye stadion; San Diego State vil se ud til at finde en navnerettighedssponsor til stadionet, men vil navngive spillende Surface Bashor -feltet.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.