Uncategorized

Major League Baseball Moves 2021 All-Star Game to Denver

Om et år, hvor Major League Baseball har forsøgt at dEnene baseball lidt i et forsøg på at have færre hjemmekørsler og bringe mere strategi ind i spillet, vil ligaen Will have Bring sin midtsommer Classic til et sted, der er kendt for nogle lange bolde, der forlader parken.

Major League Baseball har annonceret, at Coors Field, hjemsted for Colorado Rockies, vil være den nye vært for denne sæsons All-Star-spil den 13. juli. MLB sagde i en erklæring, der blev frigivet tirsdag formiddag, at Rockies blev Fluminense Trøje valgt, fordi det allerede var i det Budproces for at være vært for et fremtidig All-Star-spil.

”Major League Baseball er taknemmelig for Rockies, byen Denver og staten Colorado for deres støtte til sommerens All-Star-spil,” sagde MLB-kommissær Rob Manfred. ”Vi værdsætter deres fleksibilitet og entusiasme til at levere en førsteklasses begivenhed til vores spil og regionen. Vi ser frem til at fejre vores sports bedste spillere og underholde fans over hele verden. ”

Denver var sidst vært for All-Star Game fra 1998, da American League vandt 13-8. Major League Baseball annoncerede sidste fredag, at det flyttede spillet fra Atlanta, efter at en ny lov i staten Georgia blev vedtaget, der inkluderer begrænsninger for afstemning pr. Mail og større lovgivningsmæssig kontrol over, hvordan valg drives.

”Vi er glade for at være vært for dette års All-Star-festligheder på Coors Field,” sagde Schalke 04 Trøje Rockies Chief Operating Officer Greg Feasel. ”Vi er overbeviste om, at vores organisation sammen med byen, staten, tjek Denver og Denver Sports Commission er i stand til at sætte denne førende begivenhed i en relativt hurtig tidsramme på grund af de forberedelser, der allerede var gjort. Sommer i Colorado er noget, som alle i landet skal opleve, og vi omfavner denne mulighed for at vise vores fantastiske ballpark og alt, hvad vores by, stat og region har at byde på. ”

Milwaukee og Pittsburgh var andre MLB-byer, der offentligt havde lobbet for All-Star-spillet; Milwaukee har muligvis fornuftigt som det sted, hvor Hank Aaron startede sin karriere, men også var stedet for det berygtede 2002 -bundne spil. Pittsburgh var vært i 2006; Både Milwaukee og Pittsburgh tillader også på dette tidspunkt færre fans på spil end Colorado. Mens Milwaukee tillader 10.500 og Pittsburgh tillader 7.900, tillader Rockies allerede 42,5 procent af kapaciteten, hvilket er mere end 21.300 fans.

Denver har også mere end baseballgrunde til at være den nye vært. Japans fodboldlandshold Trøje McGregor Square, en ny 659.000 kvadratmeter stor udvikling af blandet brug på tværs af gaden fra ballparken, åbnede i marts med et hotel, condos, restauranter og detailrum sammen med en udendørs plaza.

Colorado er politisk det modsatte af Georgien, hvilket giver folk mulighed for at stemme via mail, og folk blev registreret via automatisk registrering. Colorado -guvernør Jared Polis blev valgt i 2018 den første åbent homoseksuelle person, der blev valgt til guvernør i en stat. Polis havde kampagne for, at spillet skulle flyttes til Denver kort efter, at MLBs beslutning om at flytte spillet ud af Atlanta blev annonceret.

”Guvernøren ved, at Colorado er det bedste hjem til All-Star-spillet, især fordi Colorado også har stærke love, der gør det muligt for vælgerne at kaste deres juridiske stemmesedler på enhver måde, de vælger, herunder via mail eller personligt,” sagde Shelby Wieman, en talskvinde For Polis i weekenden. ”Guvernøren brænder telefonerne de næste par dage for at se, om der er en åbning for at bringe All-Star-spillet til Denver.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.