Uncategorized

Tennis Podcast: Bliv selvsikker efter fejl

Overvinde fejl i tennis

Mange tennisspillere mister selvtillid efter at have begået fejl ..

I denne uges tennispsykologisession lærer du:
Sådan hopper du hurtigt tilbage efter fejl.

Dr. Cohn lærer dig de mentale nøgler at forblive selvsikker efter fejl. Du bliver nødt til at acceptere fejl og træde ind på det næste punkt.

Tennis Psychology Podcast af Dr. Patrick Cohn ved sportspsykologi for tennis, er et mentalt spil af tennisekspert og hjælper turneringsspillere, tennistræner og forældre med at forbedre tilliden, fokus og ro ved hjælp af sportspsykologestrategier.

Brug lydafspilleren til at lytte til tennispsykologi -podcasten eller downloade filen til din computer nedenfor:

*Download Tennis Psychology Podcast #7 (højreklik og “Gem Racing Club de Avellaneda Trøje som” til din computer)

Abonner på Tennis Psychology Podcast ved hjælp af iTunes

*Indsend dit mentale spil af tennisspørgsmål til Dr. Cohn på højden Performance Sports

Lær beviste mentale spilmetoder til at gøre dit bedste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) op til din evne i konkurrence?

Bringer du dit bedste og en masse selvsikker spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har lært, hvordan man gør med største tillid til turneringer.

Hvis du er klar til at forbedre din mentale sejhed og gøre med den største selvværd i kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at forbedre din mentale sejhed i tennis og opdage kraftfulde og beviste mentale spilmetoder, der har hjulpet professionelle atleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere

Hvad siger Mental Game -kunder?
”Siden du sidst arbejdede med AJ i begyndelsen af ​​september, er hans nationale placering forbedret fra 349 til 148. Hans turneringsrekord på et tidspunkt i betragtning af at det at tale med dig var 17-4, hvor 3 af de 4 var i tredje sæt eller tiebreakers og 2 af disse kampe var den samme spiller, som han overvejer at slået (du kan huske, at han var på en 0-9 tabende række, da vi kontaktede dig). Hans uafgjort-rekord er mindst 90% gennem sidste weekend, da han vandt 18S District Tournament med en semi- og sidste match-tiebreak-gevinst. Din hjælp har absolut forbedret AJs resultater, og hans opførsel på banen er forbedret betydeligt. ”
~ Dawn Woodman, A.J.s mor

Download vores gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver en eller meget mere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være dit bedste eller værste aktiv på banen.

Hvis du bruger dit sind med succes mellem punkter.

En metode, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du har brug for for at mestre for at forbedre din selvtillid og ydeevne mellem point.

Klik her for at downloade din gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”På vegne af alle vores trænere, der deltog i ITA -coaches -konventionen i 2004, vil jeg gerne takke dig for at have fungeret som en featured kliniker. Jeg ved, at trænerne mente, at det var både tilfredsstillende og informativt. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at forberede og præsentere en sådan imponerende klinik til fordel for vores coaches. ”
~ Nancy Breo, ITA -konvention

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at slippe af med dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller ved hjælp af Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coachingstuderende?
”Maggie havde en sådan god weekend. Som altid, efter at hun arbejder River Plate Trøje med dig, virker hun bare meget mere jordet og fokuseret. Hun er mindre tilbøjelig til at se sig omkring og blive distraheret under sin kamp. Hun er meget mere fokuseret på et punkt ad gangen. Som forælder har jeg også lært at tilskynde til hendes procesmål og ikke resultater. Derfor spillede hun godt og vandt sin første dobbeltkamp og forstyrrede et podet hold i en Hollands fodboldlandshold Trøje virkelig virkelig tæt kamp! ”
~ Katherine Johnson Cannata, Maggies mor

Leave a Reply

Your email address will not be published.