Category

Choke Nadal i Wimbledon? Anatomien af ​​kvælning

Rafael Nadal, den nummer to-rangerede spiller i verden, er kendt for sin mentale sejhed Brighton & Hove Albion FC Trøje på herrenes tenniskredsløb. Han har vundet mange turneringer på sin aggressive spillestil og mental sejhed inklusive 2011 French Open. Men i sidste uge besejrede Djokovic Nadal 6-4, 6-1, 1-6, 6-3 i Wimbledon-finalen i 2011. Choke Nadal i mesterskabet kamp mod Novak Djokovic? Var Nadals tillid ondt, fordi han mistede fire tidligere kampe til Djokovic? I dagens artikel vil jeg beskrive, hvorfor Nadal måske har kvalt under den sidste kamp på Wimbledon, og hvad jeg tror udgør kvælning i sport.

Ifølge Nadal selv fik hans selvtillid et hit fra de foregående tab, han led af Djokovic. Nadal erklærede, at selvtillid er afgørende, især når han spillede kampens afgørende punkter. ”Jeg startede den sidste kamp uden at tænke [om de tidligere taber til Novak]. Men når du ankommer til 5-4 i sættet, disse kritiske øjeblikke, påvirker det sandsynligvis dig lidt. Det er hvad der skete, og det er derfor, ”forklarede Nadal efter at have tabt.

Jeg tror, ​​at de foregående sejre blev en mental fordel for Djokovic, som hjalp ham med at vinde mesterskabet i fire sæt. Novak sagde, at det at vinde de foregående kampe gav ham meget mere selvtillid til at vinde Villarreal CF Trøje de kritiske point eller spille godt i de hårde øjeblikke i kampen. Derudover brugte Novak mentale billeder til at huske, da han klarede sig godt mod Nadal i tidligere kampe, og hvorfor. ”Sandsynligvis ved du, fordi jeg har vundet fire gange, på hinanden følgende gange, i finalen mod ham i år. Så jeg havde det bagpå i tankerne. Jeg prøvede at tage mig tilbage til disse kampe og virkelig gøre på samme måde som jeg gjorde disse dage i disse kampe: aggressiv, at tage mine chancer og ikke give ham mulighed for at overtage kontrollen, ”sagde Djokovic efter at have vundet Wimbledon.

Fortsæt med at læse Choke Nadal i Wimbledon? Anatomi af kvælning på Sports Insights Magazine, juli 2011 udgave.

Øg din selvtillid med mental spiltræning!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan hjælpe Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje dig eller din atlet (er) i alderen 12 år og op, slippe af med mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller ved hjælp af Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at gøre med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke meget mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” -udseendet eller følelsen. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. mange tak.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

For alle atleter-lær tillidsforstærkende teknikker!

D har du et negativt selvbillede af dig selv som atlet, der kvæler selvtillid?

Ligegyldigt ow positivt du prøver at være, er du ikke i stand til at ryste tvivlen, der skynder dig ind i dit hoved, når du stiller din konkurrence op?

Har du mærket dig selv som en taber, dårlig tættere eller middelmådig atlet, og disse etiketter holder dig fast i et hjørne af selvmedlidenhed og ubeslutsomhed?

Hvis du har svaret ja på nogen af ​​disse spørgsmål, kan du tjekke den selvsikre atlet!

Det selvsikre atlet-CD- og Workbook-program er en 14-dages plan for den største selvtillid. Dette program er ideelt til enhver atlet eller instruktør, der ønsker at opdage velprøvede tillidsforstærkende teknikker, der garanteres at opbygge selvtillid drastisk og forbedre sportspræstation.

Lær meget mere om en af ​​vores en masse populære CD -programmer i den selvsikre atlet -serie …

Den selvsikre atlet: En 14-dages plan for den største selvtillid

Tjek alle produkterne i den selvsikre atlet -serie!

Hvad siger kunder?
”Jeg købte først den selvsikre atlet for at se, hvordan programmet gik og straks så resultater. Derefter købte jeg resten af ​​den selvsikre atlet -serie og har observeret en dramatisk forbedring af mit niveau af spil, eller skal jeg sige konsistens. Jeg spiller i øjeblikket NCAA Division 1 baseball for Lamar University, og endda har mine coaches observeret en ændring i den måde, jeg teknikken på. Min holdning og selvtillid på pladen. ”
~ Tylor Prudhomme (Lyt til hans succeshistorie)

”Jeg er en ASP World -kvalificerende professionel surfer, og efter at have startet den” den selvsikre atlet ”havde jeg en næsten øjeblikkelig holdningsændring om min egen surfingevne og min tankegang, der gik i konkurrence. Ved at bruge de selvsikre atletstrategier har min selvtillid gjort en komplet 180 grader. Jeg vandt en lokal pro/er et par uger tilbage, og havde bare mit bedste resultat af året i en af ​​de sidste store begivenheder på verdenskredsløbet denne sidste uge i Brasilien! Det er mit hemmelige våben! ”
~ Shaun Burrell, Professional Surfer (Lyt til hans succeshistorie)

For unge atleter og forældre – Lær meget mere abounull

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.