Uncategorized

Oak View Group planlægger 20.000-sæde arena i Las Vegas

Oak View Group planlægger at bygge en arena på 3 milliarder dollars og hjemmeunderholdning på Las Vegas Strip for at tilføje sin liste over nye arena-projekter med en 20.000-sæde Arena, casino, hotel og meget mere – inklusive muligheden for at være hjemsted for et NBA -ekspansionshold, sagde OVG -administrerende direktør Tim Leiweke.

”Hvis NBA beslutter at komme og forresten, er der ingen sikkerhed eller ingen garantier for, at NBA nogensinde vedrører Vegas, men burde de komme, vi vil bestemt være NBA klar,” fortalte Leiweke til CNBC onsdag.

Det 25 mål store distrikt ville være placeret på 66,5 hektar jord nær krydset mellem to større motorveje, I-15 og I-215.

”Syd for Las Vegas Strip repræsenterer et af de få områder af potentiel fremtidig vækst i spill- og hjemmeunderholdningskorridoren,” sagde Leiweke. ”Dette hidtil uset projekt er en branche-skifter, og vi vil indlede udviklingen af ​​Las Vegas som verdens nye hjemmeunderholdning og sportshovedstad.”

Tidligere præsident for Tottenham Hotspur Trøje NFLs Las Vegas Raiders, Marc Badain, vil gå i spidsen og tale med på det nye projekt.

”I den tid, jeg har tilbragt i Las Vegas, er jeg blevet overvældet af både iværksætterånd og villigheden for dens beboere og ledere til at omfavne udviklingen og visionen, der leder sin fremtid,” sagde Badain. ”Dette projekt repræsenterer det næste trin i den spændende udvikling.”

Den privatfinansierede sports- og hjemmeunderholdningsarena er designet af Gensler og folkerig og vil være OVGs mest betydningsfulde projekt til dato. Foruden Gensler og folkerigt vil projektudviklingen blive ledet af Steve Collins, OVGs præsident for Global Venue Development og Special Projects.

”Vi er Glade Oak View Group har valgt Nevada til sit næste og største projekt,” sagde guvernør Steve Sisolak. ”Dette nyligt foreslåede hjemmeunderholdningsdistrikt i Las Vegas vil hjælpe med at fortsætte statens økonomiske Feyenoord Trøje momentum og skabe tusinder af job og større velstand for Atalanta BC Trøje Nevadans. Jeg ser frem til at se de mange muligheder, dette skaber i Las Vegas. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.