Uncategorized

Sportspsykologipodcast: Præcis hvordan man stopper med at bekymre sig om, hvad instruktør mener

I denne uges sportspsykologipodcast hjælper Dr. Cohn en atlet, der bekymrer sig også meget om, hvad instruktør synes, når han laver fejl. Sportspsykologiekspert, Dr. Patrick Cohn hjælper atleter med at komme tilbage i en performance -tankegang, efter at de har begået en fejl.

I denne podcast AS Monaco Trøje leverer Dr. Cohn de øverste mentale spilmetoder til at Club America Trøje hjælpe atleter med at give slip på fejl samt komme tilbage i spillet. Masser af atleter, der er bekymrede for at gøre fejl vedrørende, hvad andre meninger såvel som begynder at mindre. Lyt til denne måneds sportspsykologi -podcast for at opdage nøjagtigt, hvordan man undgår at bekymre sig om, hvad andre synes og træder på efter fejl.

*Download Sportspsykologi -podcasten #50 (højreklik såvel som “Gem som” til din computer)

Grib Dr. Cohns gratis mentale træningsbøger

Øg din selvtillid med mental spiltræning!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan hjælpe dig eller din atlet (er) i alderen 12 år såvel som op, slippe af med mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller ved hjælp af Skype, FaceTime eller telefon. Telefonopkald os gratis på 888-742-7225 eller kom i kontakt med os for meget mere info om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores praktikanter?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at gøre med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at udstråle igennem – ingen meget mere ind i arenaen og holde dette “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, så godt jeg virkelig forlod arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet meget sjov. Sig tak så meget. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

For alle atleter-Oplev tillidsforstærkende teknikker!

D har du et ugunstigt selvbillede af dig selv som atlet, der kvæler selvtillid?

Ligegyldigt ow positivt du prøver at være, er du ikke i stand til at ryste det spørgsmål, der skynder dig ind i dit hoved, når du opstiller din konkurrence?

Har du identificeret dig selv som en taber, dårlig tættere eller middelmådig atlet såvel som disse mærker holder dig fast i et hjørne af selvmedlidenhed såvel som ubeslutsomhed?

Hvis du faktisk har reageret på nogen form for disse spørgsmål, skal du inspicere den positive atlet!

Den positive atlet-cd såvel som arbejdsbogprogram er Kashima Antlers Trøje en 14-dages plan for den største selvtillid. Dette program er velegnet til enhver form for atlet eller instruktør, der ønsker at finde velprøvede tillidsforstærkende metoder, der garanteres dramatisk at udvikle selvtillid såvel som at forbedre sportspræstation.

Lær meget mere om en af ​​vores en masse fremtrædende CD -programmer i den positive atlet -serie …

Den positive atlet: en 14-dages plan for den største selvtillid

Tjek alle produkterne i den positive atlet -serie!

Hvad siger klienter?
”Jeg købte først den positive atlet for at se nøjagtigt, hvordan programmet gik såvel som straks så resultater. Derefter købte jeg resten af ​​den positive atlet -serie såvel som har observeret en bemærkelsesværdig forbedring i mit niveau af spil, eller skal jeg sige konsistens. Jeg spiller i øjeblikket NCAA Division 1 baseball for Lamar University, såvel som endda mine coaches har observeret en ændring i metoden, at jeg teknikken spillet. Min tankegang såvel som selvtillid på pladen. ”
~ Tylor Prudhomme (Lyt til hans succeshistorie)

”Jeg er en ASP World -kvalificerende ekspert surfer såvel som efter at have startet den ‘den positive atlet’, havde jeg en næsten øjeblikkelig ændring i tankesæt om min egen surfingevne såvel som min tankegang, der gik i konkurrence. Ved at bruge de positive atletstrategier har min selvtillid gjort i alt 180 grader. Jeg vandt en regional pro/er et par uger tilbage, såvel som bare havde mit fineste resultat af året i en af ​​de sidste enorme begivenheder på verdenskredsløbet denne sidste uge i Brasilien! Det er mit trick våben! ”
~ Shaun Burrell, ekspert surfer (lyt til hans succeshistorie)

For unge atleter såvel som forældre – opdager meget mere om nøjagtigt, hvordan man hjælper unge med at forbedre tilliden hurtigt!

Vi har et fremragende program til dig kaldet “Det positive sportsbarn: en 7-dages plan for at opbygge yderst selvtillid.”

Den positive sportsunger er et 7-dages program for sportsforældre såvel som unge til at forbedre den unge atletes præstation, lykke såvel som succes … inden for sport såvel som livet!

Den positive sportsunger er to programmer i et. Der er en håndbog såvel som CD til forældre/coaches samt en arbejdsbog/CD til unge atleter.

Pakket med mentale metoder, som du såvel som dine unge kan begynde at bruge øjeblikkeligt, lærer dette program dine atleter nøjagtigt, hvordan man bestemmer tillidsbustere, proaktivt tilbyder med dem, håndterer forventninger, der undergraver selvtillid, samt psykologisk forbereder sig på at forblive positive, når de behandles med modgang.

Hvad mere er, vores program lærer dig som sportsforældre såvel som COAnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.