Uncategorized

Vermont kan prale af rekordskisesæson

Jay-Samling på Jay Top Resort til Vermont Ski Association’s 46. årlige møde, Vermont Ski Market Hollands fodboldlandshold Trøje fejrede en rekordstor 2014-15 sæson med 4.670.903 skiløber samt riderbesøg.

Vermont toppede den foregående rekord fra 2001 på grund af endnu en rekord tidligt åbning med perfekte forhold til forbedret snesproduktion og en parade af snestorme, der gav Vermont den mest sne af enhver form for specificering i det kontinentale USA. Foreløbige tal viser Vermont blandt kun et par specificerer i landet – såvel som den eneste i nordøst – med forbedrede besøg.

”En næsten perfekt vintersæson i Vermont aktiveret for både tidlige åbninger såvel som langvarig sæsonoperationer, hvilket førte til den allerbedste sæson på rekord,” sagde VSAA-præsident Parker Riehle. ”De rigelige snestorme såvel som vores statslige snesmakkningsdygtighed producerede perfekte forhold for besøgende, med omfattende pressebeskyttelse, der hjalp os med at få ordet ud af, at Vermont var stedet for ski såvel som tur denne sæson.”

Den anden øverste historie i sæsonen var den fantastiske Snow Gun Roundup, der gjorde det muligt for Vermont resorts at gøre meget mere sne med mindre energi, trykluft såvel som vand med effektivitet Vermont’s program, der erstattede 2.255 snepistoler med 2.721 state-of-the- Kunst med lav energi kanoner på 13 resorts – den største nogensinde snepistolopgradering i branchens historie. Indtægterne fra de skrotte kanoner blev generøst matchet af HKD -snesmagere for væsentligt at øge reklamebestræbelserne AS Roma Trøje for Ski Vermont’s Discover at vende programmer.

Den stærke sne såvel som rekord GOS til var velkomne nyheder til Vermont -økonomien, og nettet næsten 220 millioner dollars til statens kasser i vintersæsonens sæsonindkomst fra moms såvel som mellemrum og måltidsafgift. Samlet set forbedrede disse indkomster 4 procent, med værelser og måltider skatteindkomst alene på topping sidste sæson med 8 procent.

I år oplevede Record Record Boosts for Ski Vermont i optjente medier, Discover at vende programsalg såvel som Inspect in for Win -programmet. Når igen indsamlede en række Vermont Bologna FC 1909 Trøje -resorts forskellige specificerede såvel som nationale priser for konverteringsindsats, gæstfrihed, arbejdsmiljø -wellness såvel som miljøekspertise.

VSAA miljøvenlige Mountain Awards
Stowe Mountain Resort: Greenest General Resort
Killington Resort: Mange forbedrede udvej generelt
Killington Resort: Mange forbedrede energiforbrug
Stowe Mountain Resort: Mange forbedrede vandforbrug
Sugarbush Resort: Mange forbedrede spredningsreduktion
Smuglers ‘Notch Resort: Fineste miljøvenlige UP-dagsbegivenhed

National Ski Area
Killington Resort: Conversion Cup -vinder
Bromley Mountain Resort: Conversion Cup -finalist

Vermont Travel Market Conference
Trapp Husholdning Lodge: Johannes von Trapp – Årets krovær
Red Clover Inn: Årets restauratør

Guvernørens råd om fysisk fysisk kondition og sport
Sugarbush Resort: Guvernør’s Excellence in Worksite Wellness Award

Vermont Company Magazine
Okemo Mountain Resort: Top ti fineste placeringer til at arbejde i Vermont
Stowe Mountain Resort: Top ti fineste placeringer til at arbejde i Vermont

HKD -snesmagere
Smuglers ‘Notch Resort: Chris Tefft – Jeg er en snesmaskinepris

På den årlige samling, med et deltagelse af næsten 300 markedsmedlemmer såvel som reklamepartnere, leverede præsident Michael Berry National Ski Areation Michael Berry hovedtaler om betydningen af årtusindgenerationen (aldre 18-34), der er fremkommet som den største gruppe af sne -sportsdeltagere. Tidligere præsident for Stratton Mountain Resort såvel som VSAA -bestyrelsesformand Sky Foulkes blev forsynet med prisen for markedsføring såvel som erhvervsmedarbejderpriser blev leveret til Louis Carter fra Jay Top Resort, Larry Pierce fra Sugarbush Resort, Paul Roy fra Install Snow Resort, som Nå som Barry Shonio fra Stowe Mountain Resort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.