Uncategorized

Chicago til at afholde 2018 Laver Cup

Chicago er blevet valgt til at afholde den anden udgave af Laver Cup Worldwide Tennis Tournament. Arrangementet bliver iscenesat i United Center 21. -23. September 2018.

Den indledende version af begivenheden blev for nylig iscenesat i Prag. Konkurrencen sætter et hold på seks top europæiske fyr versus et hold på seks spillere fra resten af ​​verden. Begivenheden i 2018 markerer den allerførste ekspert tenniskonkurrence i Chicago på 25 år.

”Vi kunne ikke være mere begejstrede for at komme ud af en utrolig succesrig indledende Laver Cup til at afholde denne begivenhed i USA næste år,” sagde Katrina Cerezo Osaka Trøje Adams, præsident såvel som administrerende direktør for U.S. Tennis Qatars fodboldlandshold Trøje Association. ”Det er personligt spændende for Laver Cup at komme til min husby Chicago. At være forbundet med traditionen for United Center samt arbejde med deres team vil gøre det muligt for os at vise denne begivenhed samt trække flere spillere ind i vores sport i livet. Vi forstår energien fra Chicago Sports -fans såvel som da vi forstår, at dette vil være en fremragende succes såvel som en fremragende chance for at fortsætte med at dyrke tennis. ”

”Det er at fjerne Laver Cup blev produceret med enhver detaljeret detalje, alle aspekt, der er analyseret, hvert stykke tankevækkende konstrueret – det er en begivenhed, Kalender, ”sagde Kara Bachman, administrerende direktør for Chicago Sports Commission. ”Chicago er ydmyg til at blive valgt som den allerførste amerikanske by, der holder Laver Cup – såvel som vi er glade Irans fodboldlandshold Trøje for at byde Team Europe velkommen, Team World såvel som deres fans fra hele verden til Chicago såvel som United Center næste September.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.