Category

Golf Podcast: Håndtering af pres for at få succes i Golf

Dr. Patrick Cohn, golfpsykologi -professionel såvel som forfatter af “Golfer’s Mental Edge” CD -programmet, lærer amatør til at turnere ekspertgolfspillere nøjagtigt, hvordan man forbedrer deres mentale spil af golf.

I denne uges golfpsykologisession svarer mental spil af golfprofessionel såvel som forfatter af det mentale golfspil, Dr. Cohn, en bekymring fra en golfspiller om at klare pres for at få succes i golf.

*Download podcasten Golf Psychology #150 (højreklik såvel som “Gem som” til din computer)

Abonner på Golf Psychology -podcasten via iTunes

*Få en gratis golftillidsrapport for at forbedre dine Preshot -rutiner.

*Lær mere om Dr. Cohns golfpsykologiprogrammer.

*Tjek golfspillerens Mental Edge -cd OGC Nice Trøje samt Workbook -programmet

Lær beviste metoder til at udføre med selvtillid!

Oplever du fra skrøbelig selvværd efter ubesvarede hits, leger med strenge eller høje forventninger, der undergraver selvtillid eller manglende evne til at spille frit såvel som sparket tilbage på banen?

Hvis du oplever fra manglende fokus, lav selvtillid eller andre mentale spiludfordringer på banen, kan du ikke nå dit sande golfpotentiale …

Succesrige golfspillere har opdaget nøjagtigt, hvordan man udfører med den ultimative tillid til konkurrence, så vi har etableret golfspillerens mentale kantbearbejdning såvel som CD -program for at hjælpe dig med at gøre dette!

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer de 8 øverste mentale træningssessioner, jeg foretager med mine personlige praktikanter for at hjælpe dem med at forbedre deres mentale spil samt forbedre konsistensen på kurset.

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer 8 tillidsforstærkende cd’er, MP3-lydoptagelser samt en 8-session golfspillers mentale kantbearbejdning.

Golfspillerens mentale kant: En 8-ugers plan for ultimativ selvtillid

Hvad siger praktikanter?
”Den mentale side er hvad som helst i golf – evnen til at se dit skud eller linje samt stole på, at du kan ramme det skud eller putt. Dr. Cohn har hjulpet mig med at stole på mit spil samt sætte slagtilfælde. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Tour -vinder

”Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere! Jeg kan ikke fortælle dig nøjagtigt, hvor tydeligt jeg var i stand til at tro i alle fire Corinthians Paulista Trøje runder med turnéskole. Den enkle spilplan, du gav mig, fokuserede mig virkelig. Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere under en turnering. Ligegyldigt nøjagtigt hvor meget pres var på, var jeg i stand til at styre mine tanker såvel som at udføre. Sig tak til dig Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Lær kraftfulde golftillidstrategier!

Gør du nogen form for “dyre” mentale spilfejl under din Preshot -rutine?

Tjek ud: 6 ‘dyre’ fejl, golfspillere laver med deres Preshot -rutine

Download vores gratis golftillidsrapport!

Her vil du opdage de øverste mentale spilmetoder, som din Preshot Fodbold Trøje -rutine skal indeholde, 6 metoder Din mentale rutine nedbrydes, hvorfor ubeslutsomhed er din værste modstander i golf såvel som mere!

6 ‘dyre’ fejl Golfspillere laver med deres Preshot -rutine

Hvad siger klienter?

”Dr. Cohn, mit golfspil er forbedret siden den ekstremt første gang, jeg ankom på PeakSports.com! Du gav mig bare tilstrækkelig info til at forbedre med det samme! Derefter var det en simpel no-brainer at endte med at være en Peaks-abonnent-abonnent! Sig tak til dig for at hjælpe mig med at forbedre mit spil såvel som glæde – selv natten over! Du har ret! ”
~ Randall Estes

Øg din selvtillid såvel som fokus med professionel mental spilcoaching!

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at overvinde dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Telefonopkald os gratis på 888-742-7225 eller kom i kontakt med os for mere info om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores praktikanter?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at optræde med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at udstråle igennem – ikke mere ind i arenaen og holde dette “hjorte i forlygterne” -udseende eller -følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, så godt jeg virkelig forlod arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet meget sjov. Sig tak så meget. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.