Category

8 Hacks for at forbedre dit fokus

En nylig undersøgelse fandt, at studerendes sind var meget sandsynlige at vandre i klassen på mandage og fredage. Formodentlig var tanker om den foregående eller kommende weekend bare for distraherende. Så hvordan kan vi hjælpe studerende med at forbedre deres fokus og forblive koncentreret under lektioner?

Forskning viser, at evnen Tysklands fodboldlandshold Trøje til at koncentrere sig og være opmærksom er noget, der kan forbedres, selv fra en meget ung alder. Vores evne til at fokusere er ikke en fast mængde. Vi har undersøgt forskningen og anbefaler otte metoder til at hjælpe studerende med at fokusere bedre i klassen.

Bogkoncentrationsuddannelsesstuderendes workshop

Spis morgenmad

Der er et voksende forskningsorgan, der viser, at folk, der spiser morgenmad, har bedre koncentration i løbet af morgenen. Desværre springer mange studerende ofte på morgenmad, med en undersøgelse, der rapporterer, at 60% af teenage -børn og 70% af teenagepiger gør det.

En fascinerende undersøgelse opdelt studerende i tre grupper; De, der spiste morgenmad, dem, der ikke gjorde det, og dem, der havde en energidrik i stedet. Disse studerende blev overvåget i løbet af fire dage og deltog i test for at måle deres opmærksomhed og hukommelse. Resultaterne? Studerende, der spiste morgenmad, gjorde det væsentligt bedre end deres kammerater, der sprang over det eller bare havde en energidrik.

”Morgenmad er dagens mest afgørende måltid”. Vi har alle hørt denne erklæring før, men det er vigtigt, at studerende spiser de ideelle fødevarer for at hjælpe med at forbedre deres mentale fokus. Her er et par fødevarer, der kan forbedre produktiviteten om morgenen:

Æg

Blåbær

Mandler

Havregryn

Anden forskning har fundet en række andre fordele ved at spise morgenmad. Dette inkluderer forbedring af fysisk sundhed, bedre mental sundhed og minimering af træthedsfølelser. Du kan læse meget mere om denne forskning i vores blog om, hvorfor morgenmad er vigtig.

Læg distraktionen væk

Uden for syne er virkelig ude af sind. En undersøgelse fandt, at blot at have din telefon ude, selvom du ikke bruger den, kan få dig til at gøre op til 20% værre i kognitive tests. En af de mest populære studier i psykologi, Marshmallow -testen, fandt, at studerende, der ikke så på fristelsen foran dem, var mindre tilbøjelige til at engagere sig i den.

Så hvis du vil forbedre koncentrationen, inden du starter dit arbejde, skal du rydde dit øjeblikkelige miljø med potentielle distraktioner. Når de reviderer i klasseværelset, kunne lærere opfordre studerende til at lægge deres telefoner i deres poser eller forlade dem i deres skabe for at holde de største distraktioner væk fra klasselokalet.

Vælg din studiekammerat omhyggeligt

At arbejde med andre mennesker har Bayern Munich Trøje været forbundet med at minimere stress, forbedre ydeevnen og udvikle modstandsdygtighed. Det kan også hjælpe med at forbedre fokus og arbejdsetik. En nylig tidsskrift fandt, at hvis en studerende sidder ved siden af nogen, der arbejder hårdt, så øger det deres arbejdsetik. Interessant nok viste det sig, at denne påvirkning var konsekvent, uanset om deres peer gjorde det meget lettere eller meget mere hård opgave end dem, og selv når opgaven var ens eller ikke -relateret.

Lærere kunne forbedre denne arbejdsetik ved at bruge en siddeplads til at skabe par studerende, der fungerer godt sammen. Forskning har fundet, at siddeplaner er afgørende i klasseværelserne, da de fremmer positive akademiske og adfærdsmæssige resultater.

Tag notater i klassen

At tage noter i klassen giver de studerende noget positivt og produktivt at fokusere på. Dette vil minimere deres behov for at søge distraktioner andre steder. Når det vedrører noter, skal du ikke overkomplicere det med teknologi. At have en notesbog til hvert emne kan være en fantastisk måde for studerende at holde styr på deres arbejde, mens de også tillader dybere behandling. En nylig undersøgelse fandt, at studerende, der noterede Manchester United Trøje sig, langvarige overgik deres kammerater, der brugte bærbare computere. Dette kan skyldes, at bærbare note-takere har en tendens til at behandle mindre information, da de typisk ikke kan genopfriske, hvad de bliver undervist i deres egne ord.

Vi skrev om vores meget elskede måder at tage gode noter i klassen på denne blog-og hvis du prøver at finde en faktisk model at følge, kan vi især godt lide Cornell Note Taging Method.

Ansigt fremad

Folk har en tendens til at fokusere på, hvad de kan se. Kort sagt, hvis du ikke står over for den person, der taler til dig, er du meget mere tilbøjelig til at blive distraheret af, hvad der er i din øjenlinje (se Marshmallow-undersøgelsen påpegede tidligere).

Klasselokalet har potentielt en masse distraktioner for studerende, fra deres kammerater til vægskærme. Det er vigtigt for læreren at holde eleverne engagerede. Dette kan gøres ved at oprette en siddeplan, hvor alle studerende er i direkte syn på læreren, og ved at tilskynde studerende til at have klassediskussioner. At interagere med andre studerende og have ansigt til ansigt-diskussioner kan hjælpe med at holde dem fokuseret på, hvad de lærer, såvel som at blive bedre lyttere.

Få nogen fast på dine ofte frister

Overladt til vores egne enheder, menneskernull

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.