Uncategorized

Golf Podcast: Gratis op din putter i konkurrence

Dr. Patrick Cohn, golfpsykologiekspert og forfatter af “Golfer’s Mental Edge” CD -programmet, lærer amatør at turnere professionelle golfspillere, hvordan man forbedrer deres mentale golfspil.

I denne uges golfpsykologisession US Sassuolo Trøje hjælper Mental Game of Golf Expert og forfatter af det mentale golfspil, Dr. Cohn, en golfspiller, der er mere frit i konkurrence.

*Download podcasten Golf Psychology #142 (højreklik og “Gem Sporting CP Trøje som” til din computer)

Abonner på Golf Psychology -podcasten via iTunes

*Få en gratis golftillidsrapport for at forbedre dine Preshot -rutiner.

*Lær mere om Dr. Cohns golfpsykologiprogrammer.

*Tjek golfspillerens mentale kant -cd og arbejdsbogprogram.

Lær beviste strategier til at udføre med selvtillid!

Lider du af skrøbelig selvtillid efter ubesvarede hits, spiller med strenge eller høje forventninger, der undergraver selvtillid eller manglende evne til at spille frit og afslappet på banen?

Hvis du lider af manglende fokus, lav selvtillid eller andre mentale spilhindringer på banen, kan du ikke nå dit sande golfpotentiale …

Succesrige golfspillere har lært, hvordan man udfører med den ultimative tillid til konkurrence, så vi har udviklet golfspillerens Mental Edge -arbejdsbog og CD -program for at hjælpe dig med at gøre dette!

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer de 8 øverste mentale træningssessioner, jeg gør med mine personlige studerende for at hjælpe dem med at øge deres mentale spil og forbedre konsistensen på kurset.

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer 8 tillidsforstærkende cd’er, MP3-lydoptagelser og en 8-session golfspillers mentale kantbearbejdning.

Golfspillerens mentale kant: En 8-ugers plan for ultimativ selvtillid

Hvad siger studerende?
”Den mentale side er alt i golf – evnen til at se dit skud eller linje og stole på, at du kan ramme det skud eller putt. Dr. Cohn har hjulpet mig med at stole på mit spil og sætte slagtilfælde. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Tour -vinder

”Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere! Jeg kan ikke fortælle dig, hvor tydeligt jeg var i stand til at tænke i alle fire runder med turnéskole. Den enkle spilplan, du gav mig, fokuserede mig virkelig. Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere under en turnering. Uanset hvor meget pres der var, var jeg i stand til at kontrollere mine tanker og henrette. Tak Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Lær kraftfulde golftillidstrategier!

Gør du nogen “dyre” mentale spilfejl under din Preshot -rutine?

Tjek ud: 6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Download vores gratis golftillidsrapport!

Her lærer du de bedste mentale spilstrategier, som din Preshot -rutine skal indeholde, 6 måder, din mentale rutine nedbryder, hvorfor ubeslutsomhed er din værste fjende inden for golf og mere!

6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Hvad siger kunder?

”Dr. Cohn, mit golfspil er forbedret siden den allerførste gang jeg landede på Peaksports.com! Du Crystal Palace FC Trøje gav mig lige nok information til at forbedre dig med det samme! Derefter var det en ren ikke-brainer at blive en topsports-abonnent! Tak for at hjælpe mig med at forbedre mit spil og glæde – selv natten over! Du har ret! ”
~ Randall Estes

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at overvinde dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at optræde med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. mange tak.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Leave a Reply

Your email address will not be published.