Category

Sådan hjælper du dit barn med at blive meget mere vedvarende

“Intet i denne verden kan tage stedet for vedholdenhed.”

Disse ord blev berømt sagt af Calvin Coolidge, den 30. præsident for Amerikas Forenede Stater. Vi ved, at persistens er en god færdighed at have, men kan du opmuntre dette til dine børn fra en ung alder?

Lad os se på, hvad forskningen antyder, såvel som nogle ideer, der kan hjælpe dine børn med at være meget mere vedvarende.

Book Mastery Mindset Student Workshop

Hvad er vedholdenhed?

En grundlæggende måde at beskrive persistens på er adfærden ved at fortsætte med en opgave på trods af forhindringer. Med andre ord, det opgiver ikke hurtigt og har motivationen til at slippe af med tilbageslag.

Når vi vokser op, står børn over for masser af hårde opgaver og udfordringer. Dette fortsætter i løbet af deres akademiske liv, og det er ofte let at give op. Portugals fodboldlandshold Trøje At være modstandsdygtig kan dog hjælpe studerende med at gøre det bedre, da tidligere forskere fandt, at elastiske studerende var meget mere selvmotiverede, hvilket indikerede, at de gjorde det bedre akademisk.

Men kan du vise persistens? Det er ikke rigtig en færdighed at vise, men et resultat. Hvad du kan vise er færdigheder, der hjælper børn med at blive meget mere vedvarende. Det kan være meget fordelagtigt at hjælpe børn med at gøre det godt akademisk.

Hvordan kan du hjælpe dine børn med at være meget mere vedvarende?

Træd tilbage

Ofte er den knæ-rykkede reaktion, når et barn kæmper med en opgave, at gribe ind og hjælpe dem med det eller endda gøre det for dem.

Men kan dette være skadeligt og gøre dit barn meget mere sandsynligt at give op? Tidligere forskere gennemførte tre undersøgelser for at se på netop det. I en af undersøgelserne fik børn gåder til at gennemføre og blev opdelt i to grupper. Disse var:

Overtager tilstanden – i denne gruppe, efter at barnet forsøgte at gøre puslespillet i 10 sekunder, overtog eksperimentatoren og afsluttede det for dem.

Undervisningstilstand – I denne gruppe fik børn instruktioner, der kunne hjælpe dem med puslespillet.

Efter at de var færdige med puslespillet, fik børnene en anden opgave, som de afsluttede alene. Forskerne fandt, at børn var meget mere vedvarende med den nye opgave, da de var i gruppen “undervisning” sammenlignet med dem i gruppen “overtager”. Det er vigtigt at give dit barn plads til at prøve en opgave af sig selv.

Men indikerer det, at du skal forlade dem uden støtte? Nå, forskning antyder, at Wolverhampton Wanderers Trøje det ikke kan være hjælpsomt at have nogen støtte. I en gennemgang fandt forskerne, at det bedste miljø til at tilskynde til modstandsdygtighed er et, der er højt i både udfordring og støtte. At have lidt støtte, når man udfører en hård opgave, kan resultere i overdreven stress, udbrændthed og isolering. Men for meget støtte med lille udfordring kan forårsage kedsomhed og selvtilfredshed.

Derfor kan levering af støtte under en hård opgave hjælpe dit barn med at være meget mere vedvarende. Men dette overtager ikke nødvendigvis og udfører opgaven. Det kan være ved at tale dem gennem det eller endda tage det i sving for at afslutte opgaven, så de kan se, hvordan man gør det, men også prøve det selv.

Opmuntr et væksttankegang

En væksttankegang er troen på, at dine evner kan forbedres. At tilskynde børn til at udvikle en væksttankegang fra en ung alder kan hjælpe dem med at have et meget mere positivt syn på deres tilbageslag og hjælpe dem med at bevare deres motivation. Nogle måder, du kan gøre dette på, er af:

Når de rosede deres indsats-i en undersøgelse var børn, der blev rost for deres indsats, da de var 2-3 år gamle, meget mere tilbøjelige til at have et væksttankegang i en alder af 7-8.

At have høje forventninger – at have høje, men fornuftige forventninger til dine børn kan hjælpe dem med at udvikle en væksttankegang.

At udsætte dem for nye ting – at prøve nye oplevelser kan være tilfredsstillende og spændende. Først kan de kæmpe, men dette vil kun hjælpe dem med at være meget mere vedvarende.

Selvtælling

Opmuntr dine børn til at tale med sig Schweiz fodboldlandshold Trøje selv på ”den ideelle måde”, når de står over for en udfordring. I stedet for at bruge absolutte udsagn som “Jeg kan ikke”, så lad dem tilføje ordet “endnu”. Dette grundlæggende ord antyder, at de vil komme igennem udfordringen og kan hjælpe dem med at være meget mere vedvarende med opgaven.

Tal også med dit barn om, hvad de kunne gøre anderledes næste gang. Forskning viser, at det at tale med dig selv på en instruktionsmæssig måde kan hjælpe med at fokusere på, hvad de skal gøre næste, i stedet for at dvæle ved problemet. Derfor kan det ved at gå over dette med dit barn hjælpe dem med at komme ind i rutinen med at tale med sig selv på denne måde.

For at finde ud af meget flere måder, hvordan de kan hjælpe studerende med at blive modstandsdygtige, se denne blog.

Sidste tanker

At være vedvarende er afgørende for at hjælpe dig med at komme igennem udfordringer og har vist sig at være afgørende for studerendes akademiske præstationer. Hjælp dit barn med at udvikle færdigheder, herunder at have et proaktivt tankesæt til at hjælpe dem med at blive meget mere vedvarende – det vil gavne dem i livet.

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.