Uncategorized

Atlético Mineiro bryder jorden på New 46.000-kapacitetsstadion, MRV Arena

Clube Atlético Mineiros drøm om at have et nyt stadion tog et skridt bedre til at ende med at være en sandhed i denne uge, da jordværkerne kom i gang på stedet for hvad vil Endte med at være den nye MRV -arena.

Med en kapacitet til 46.000 fans, det nye hus i den brasilianske side, vil Clube Atlético Mineiro (CAM), der ofte forstås som Atlético Mineiro eller blot Atlético (og i kollokalt som galo, hvilket betyder ‘hane’), blive udviklet i kvarteret California, i i kvarter Den nordvestlige region Belo Horizonte (Minas Gerais/Mg).

Holdet konkurrerer i Campeonato Brasileiro Série A, Premier League of Brazilian Football, ud over i Campeonato Mineiro, specificerer Top Tier League of Minas Gerais.

Atlético præsident, Sérgio Sette Câmara, fremhævede sin glæde i begyndelsen af denne vigtige fase i bygningen af det, der vil være det allerbedste såvel som det mest moderne stadion i landet, der specificerede på klubbens websted:

Det er et ekstremt specielt øjeblik for Massa Atleticana. Vores drøm om at have vores eget stadion begynder at ende med at blive en Borussia Monchengladbach Trøje realitet. Det er en fantastisk gave såvel som en stor stolthed for alle atleter. Jeg siger alvorligt tak til alle, der hjælper galo med at udvikle den allerbedste arena i Brasilien.

Næstformand for Atléticos overvejende råd såvel som en af de primære fortalere for projektet, MRVs præsident, Rafael Menin, fejrede ligeledes den effektive åbning af værkerne og sagde:

Det vigtigste trin er begyndelsen på jordarbejdet. Jeg vil oplyse, at vi om to uger vil se et stort antal maskiner. Så vi kan tænke over, at dette er jorden nul i begyndelsen af værkerne.

MRV -arenaen havde sin installationstilladelse godkendt den 21. december 2019. Indkapslingen af miljøreservatet begyndte den 28. januar i år sammen med vegetationsundertrykkelse, der består af administrationen af nogle dyr såvel som plantetyper på landet.

Arena MRV CEO, Bruno Muzzi, understregede vigtigheden af denne nye fase af virksomheden:

Dette er en af de primære milepæle på Arena MRV, da installationstilladelsen blev godkendt. For os er det en årsag til fantastisk glæde at nå ud til jordværkerne, da vores planlægning tager form. I årevis har vi haft et tværfagligt team dedikeret til jobbet såvel som jeg ser, at vi er ekstremt tilpasset til at sikre, at hvert trin går Yokohama F. Marinos Trøje i henhold til den etablerede tidsplan.

Med den nuværende situation med den covid-19-pandemi, vil byggepladsen respektere bestemmelserne af de nuværende kommunale såvel som specificerer lovgivninger såvel som strengt overholde al sikkerhed såvel som hygiejneprotokoller, som en metode til at forhindre spredning af Coronavirus, som Muzzi fremhævede:

Vi går i fantastiske længder for at beskytte arbejdstagere på byggepladsen. Undertrykkelsesfasen fortsatte i den sidste måned med fantastisk sikkerhed såvel som bevidsthed. Vi respekterer alle social afstand såvel som at overholde alle henstillinger.

Om MRV -arenaen
MRV-arenaen vil have kapacitet til 46.000 fans såvel som en multifunktionsarena med samlede strukturer såvel som alsidighed i stedet for at afholde shows såvel som andre ikke-sportslige begivenheder. Det anslås, at færdiggørelsen af værkerne vil tage i regionen 30 måneder.

Jobbet inkluderer 40 barer, 68 hytter samt 2.400 parkeringspladser, ud over et miljøvenligt område på 34.000 m².

Den 130.000 m² jord, som MRV -arenaen udvikles, blev bidraget til Atlético af forretningsmand Rubens Menin.

Den forretning, der er ansvarlig for bygningen, er racional entenharia, og ca. R $ 80 mio. Vil blive brugt til at forbedre storbyens faciliteter i regionen.

Kilde:

Billeder, høflighed: Clube Atlético Mineiro

#Mrvarena #football #footballclubs #sports #sportsentainment #stadium #stadia #stadiums #sportsbiz #sportsbusiness

ALSD International, Europas førende begivenhed for den premium sæde- og sportshospitalitetssektor, der afholdes i Liverpool FCs ikoniske Anfield Stadium i 12-13 oktober, vil omfatte et seminar, der undersøger nøjagtigt, hvordan man øger indtægterne med nye bygninger, renoveringer og serviceudvidelser samt Præcis hvordan man inddriver mistet indtægter på grund af Covid-19.

Begivenheden på højt niveau fungerer ligeledes en udstillingshall, der viser de nyeste produkter, tjenester og løsninger, plus bag kulisserne ture i Anfield, Goodison Park samt M&S Bank Arena, samt adskillige netværksbegivenheder, der sikrer optimerede chancer for viden -Sør, netværk såvel som forretninger.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for sektoren for premium sæde og gæstfrihed

#ALSD – Fører premium sæde sektor i de sidste 30 år

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – den førende platform for sektornyheder, Rangers FC Trøje synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.