Uncategorized

USA Volleyball Sunshine Classic sæt til Orlando

The Orange County Convention Center i Orlando, Florida, er vært for USA Volleyball Sunshine Classic Girls Qualifier fra 2002–2025.

2022 -udgaven er planlagt til 1. til 3 april. Sunshine Classic er en af ​​12 kvalifikationer til USA Volleyball Girls Junior National Championship. Det nationale mesterskab i 2022 vil være 23. juni – 4 juli i Indianapolis med kvalificerende begyndelse 5. marts på Salt Villarreal CF Trøje Lake City Showdown i Utah.

”Vi er glade for at samarbejde med Orange County Convention Center og Greater Orlando Sports for at bringe Sunshine Classic Qualifier tilbage til Orlando i de næste fire år,” sagde USAs volleyballpræsident og administrerende direktør Jamie Davis. ”Sunshine Classic er en førende UNAM Pumas Trøje kvalificerende turnering for USA Volleyball Girls Junior National Championship, og vi ved, at vores atleter, familier, embedsmænd og personale elsker alt det, Orlando leverer som destination for dem.”

I 2021 konkurrerede meget mere end 1.100 hold på Sunshine Classic med 36 hold, der gik videre til det nationale mesterskab.

”Vi værdsætter vores mangeårige partnerskab med USAs volleyball, og vi takker dem for deres fortsatte tillid til centrum for gæstfrihed,” sagde Orange County Convention Center administrerende direktør Mark Tester. ”Vi ser frem til udsigten til at arbejde med USA Volleyball og Sunshine Qualifier.”

”Vi er så glade for at byde Sunshine Classic Girls -kvalifikationen velkommen med de bedste indendørs volleyballatleter Spaniens fodboldlandshold Trøje fra hele USA i de næste fire år,” sagde Greater Orlando Sports præsident og administrerende direktør Jason Siegel. “På vegne af vores partnere på OCCC, Orange County og tjek Orlando, ser vi frem til at tilbyde en ekstraordinær oplevelse for alle trænere, atleter og familier, der rejser til vores samfund til begivenheden.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.