Uncategorized

Rapport: Forhandlinger, der bygger mod New Titans Stadium i Nashville

Inden for dage efter Buffalo -regningerne, der annoncerer planer for et nyt stadion, der delvist vil blive finansieret med skatteydernes penge, lukker Tennessee Titans muligvis i en aftale på samme måde at erstatte Nissan Stadium.

Associated Press rapporterede tirsdag, at Tennessee -guvernør Bill Lee vil foreslå 500 millioner dollars i obligationer i statsbudgettet for at finansiere et nyt overdækket stadion i Nashville, bekræftede to kilder overfor Associated Press.

Relaterede historier

På placering bruger NFL -fans Theultimate Gameday Holiday Experience

Lahti, Finland, til at være vært for 2024 FLAG FODBALL World Championships

2023 NFL Pro Bowl vender tilbage til Las Vegas

Bengals annoncerer Paycor som sponsor for Stadium Naming Rights Sponsor

Minnesota Vikings skaber særlige stadionudflugtsmulighed

Tennessee -lovgivere skulle godkende planen om at godkende statsobligationer til at erstatte Nissan Stadium, som åbnede i 1999. By- og statsembedsmænd har talt med titanerne om modernisering være lukket, som et resultat, der giver byen mulighed for at byde på ikke-NFL-begivenheder gennem året.

Nissan Stadium er omdrejningspunktet for Nashvilles bud på at være vært for spil under verdensmesterskabet i 2026, hvor embedsmænd fra FIFA turnerede lokalet sidste efterår. En beslutning om, hvilke byer der er vært for spil, forventes enten i slutningen af ​​april eller begyndelsen af ​​maj. Et potentielt stadion ville være online før 2026, selvom der ud over de foreslåede statsobligationer, skal meget mere finansiering afsluttes. Borgmester John Cooper sagde, at denne måned “grundlæggende, byen er ikke i selve nydelsen eller stadiontjenesten”, når han spørger om bymidler, der går mod et foreslået nyt stadion.

Regningenes aftale, der blev annonceret mandag, er for et udendørs stadion på 1,4 milliarder dollars, drevet af en rekord $ 850 millioner skatteydernes prismærke. Mellem et potentielt New Titans Stadium og denne uges tidligere meddelelse i Buffalo bygger NFL – så at sige – på de nylige nye stadioner omkring ligaen i Las Vegas og Los Angeles, som begge åbnede i 2020. Sofi Stadium i L.A. var mest vært for Den seneste utrolige skål og Allegiant Stadium i Las Vegas er vært for The Incredible Bowl i Corinthians Paulista Trøje 2024.

Sofi Stadium var anderledes i sin opfattelse og bygning sammenlignet med Allegiant Stadium og det fremtidige projekt i Buffalo, plus potentielt fremtidig projekt i Tennessee, idet det blev privat finansieret af Rams -ejeren Stan Kroenke. Metlife Stadium i East Rutherford, New Jersey, blev bygget af New York Giants og New York Jets med næsten helt privat finansiering.

Disse tre eksempler til side har brugen af ​​offentlige midler Stade Rennais FC Trøje været rutinemæssig i opbygningen af ​​NFL -stadioner. Wales fodboldlandshold Trøje U.S. Bank Stadium i Minnesota, der åbnede i 2016, kom ind til en pris af 1,08 milliarder dollars med statens finansiering næsten halvdelen af ​​med indtægter fra fanen Electronic Pull Pull og en selskabsskat. Allegiant Stadium havde 750 millioner dollars af sin pris på 1,9 milliarder dollars betalt med kommunale obligationer udstedt af Clark County fra indtægterne fra en ny hotelværelsesafgift i regionen.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.