Uncategorized

Bør praktikanter drikke vand i en eksamen?

Med vejrforholdet, der sidst bliver varmere, der forbliver fugturiseret, er støjrådgivning, men forbedrer drikkevand i en undersøgelse trainee -kvaliteter? Bør du fortælle dine praktikanter at drikke vand før en undersøgelse såvel som endda tage en flaske vand i testen med dem? I det væsentlige, hvad er de mentale fordele ved at forblive hydreret?

Bogstudier med Brain In Mind Trainee Workshop

Forskning antyder, at de, der drikker vand i en undersøgelse, får en typisk stigning på 5%, hvor nogle får 10% boost sammenlignet med deres kammerater med lignende kapacitet, der ikke gjorde det. En af forskerne opfordrer instruktører til at bede deres praktikanter om at tage vand i en undersøgelse, da det er “en virkelig billig metode, som praktikanter såvel som undervisere kan hjælpe med at få meget bedre resultater”. Så hvorfor skulle drikkevand i en undersøgelse hjælpe?

Drikkevand forbedrer hukommelsen såvel som opmærksomhed

Et nyligt eksperiment testede den effekt, som drikkevand har på interessen og hukommelsen til børn. Forskerne opdagede, at det at have ekstra drinks af vand betydeligt forbedrede børnenes evne til at fokusere, ud over at være i stand til at beholde såvel som at huske meget mere information. Det, der er fascinerende at bemærke, er, at denne indflydelse hos børnene “er den gruppe, der har skabt de eneste konsistente fund på dette område”.

Drikkevand forbedrer beslutningstagningen

Hvilken effekt har varm eksponering såvel som dehydrering på kognitiv præstation, især beslutningstagning? Denne forskningsundersøgelse opdagede, at deltagerne presterede betydeligt værre ved mentale tests efter en periode med varm såvel som træning (som inducerede dehydrering). De opdagede, at præstationen faldt både en halv time såvel som to timer senere. Denne forskel blev først eksisteret efter 3,5 timer (skønt deltagerne rapporterede stadig temmelig trætte).

Disse fund antyder, at praktikanter, der er dehydreret ved frokosttid, ikke kun oplever i deres allerførste lektion eller undersøgelse tilbage efter frokost, dog potentielt indtil slutningen af institutionens dag.

Drikkevand forbedrer humøret

De tidligere nævnte undersøgelser antyder, at drikkevand såvel som at forblive fugtgivet forbedrer vores evne til at udføre en opgave ved at forbedre både hukommelse, interesse såvel som beslutningstagning. Men forbedrer det ligeledes vores humør? Forskningsundersøgelse antyder, at det gør det. I en forskningsundersøgelse af college -sportshold opdagede det, at atleter, der var tørstige, var langt mere tilbøjelige til at rapportere at være i en ugunstig stemning. For forslag såvel som anbefalinger om nøjagtigt, hvordan man hjælper med at håndtere ugunstige stemninger, skal du inspicere vores blogs om ‘udfordrende uhjælpsomme overbevisninger’, ‘håndtering af nerver’ samt ‘hvordan man håndterer revisionsstress’.

Drikkevand Forbedre nøjagtigt, hvor opmærksom du har det

En temmelig nysgerrig forskningsundersøgelse, når den undersøgte den effekt, dehydrering har på årvågenhed. De opdagede, at selv om deltagerne ikke udførte nogen form for værre på en række mentale prøver, var deltagerne meget mere tilbøjelige til at bedømme deres forestillinger som værre, hvis de følte sig dehydreret. Dette omfattede dem, der var meget mere tilbøjelige til at rapportere at føle sig træg såvel som mindre opmærksomme. De sagde ligeledes, at opgaven tog meget Tunesiens fodboldlandshold Trøje mere koncentration såvel som kræfter, hvis de blev dehydreret, med resultater tilsyneladende større for kvinder end mænd (selvom forskerne ikke antydede, hvorfor dette kan være tilfældet).

Hvis praktikanter føler, at de gjorde det værre i deres undersøgelse, gjorde de det virkelig, kan dette føre til, at de følte sig frustrerede over deres præstation, når de gik ind til den næste. Dette kan udløse et potentielt fald i efterfølgende undersøgelsespræstationer.

Endelig tanke

At forblive fugtgivet såvel som drikkevand rutinemæssigt i de varme gør det muligt for praktikanter Costa Ricas fodboldlandshold Trøje at give deres fineste, når det betyder mest. Det gør det muligt for dem at demonstrere deres viden, da det at være fugtgivet er forbundet med en forbedret kapacitet til at huske information, for at holde fokus på den aktuelle opgave, at føle sig opmærksom såvel som at hjælpe med at øge stemningen. Alle disse er væsentlige færdigheder, der er nødvendige for at Qatars fodboldlandshold Trøje udføre godt under undersøgelsestrykket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.