Uncategorized

ALSD Spotlight: Annoncing the ALSDs allerførste årlige stilkonkurrence

ALSD (Association of High-end Suite Director) har introduceret ‘ALSD Spotlight’, dens allerførste årlige stilkonkurrence såvel som trykte publikation, der sigter mod at levere spillesteder , designere såvel som andre i branchen en mulighed for at vise deres fineste såvel som lyseste præstationer.

ALSD formand, udgift Dorsey, sagde:

Placeringsmarkedet eksploderer med vækst, såvel som vi ønsker at genkende dem, der forekommer, såvel som at fejre, hvad de udfører for at producere så smukke såvel som unikke oplevelser.

Foreningen vil offentliggøre ALSD-spotlight i sommeren Costa Ricas fodboldlandshold Trøje 2017. Denne specielle udskrivningsudgave vil være fuld af fotografering af de bedste race-områder samt stilpræstationer på placeringsmarkedet.

De øverste højdepunkter, som bestemt af et panel af valgte dommere – inklusive Brad Mayne CFE, præsident og administrerende direktør, IAVM, Russ Simons, Chief Listing Policeman & Managing Partner hos Location Solutions Group, LLC, samt Sports Location Business ‘CEO & grundlægger , Katie McIntyre – får den mest premium -behandling i publikationen såvel som vil blive afsløret på ALSD -seminaret 2017 såvel som TradeShow i Miami som en del af Sports Location Style & Develop Forum.

Foreningen er ligeledes motiverende deres mange venner fra scenekunstcentre til også at gå ind på så godt som de vil blive tænkt på lignende sammen med deres sportscentrerede kolleger.

Russ Simons, Chief Listing Policeman & Managing Partner, Location Solutions Group
Brad Mayne CFE, præsident og administrerende direktør, IAVM
og Katie McIntyre, administrerende direktør og grundlægger, sportsstedforretning, er et par af dommerne for de indledende ALSD Spotlight Awards

I et forsøg på at dele rampelyset med hele samfundet fungerer ALSD alle passende indsendelser på nettet såvel som på deres sociale netværkssteder i hele 2017.

Ti primære klassifikationer er blevet valgt til at blive tænkt på af dommerne, der dækker hvad fra suiter Leeds United Trøje til oplevelser uden for placeringsvæggene, til mad såvel som drikkevarer.

Indgangen er gratis såvel som så enkel som indsendelse af billeder samt en tekstbeskrivelse eller pressemeddelelse online.

Dorsey tilføjede:

ALSD er begejstret over at dele vores scene med fantastiske innovatører, både på vores seminar og messe i 2017, ud over vores medieplatforme.

Den 27. årlige ALSD Seminar & TradeShow inklusive sportsstedstilen samt udviklingsforum vil tage placering fra 10-13 juli 2017 på Loews Miami Beach Hotel. For mere information om begivenheden, besøg: www.alsd.com

For ekstra info om konkurrenceklassifikationer såvel som indgangsdetaljer for ALSD-spotlight, besøg: www.alsd.com/spotlight-testy

ALSD Spotlight -beskrivelse, regler såvel som vilkår

Indsend din placering til ALSD Spotlight Edition såvel som konkurrence!

ALSD er forbundet med mange geniale områder såvel som oplevelser, såvel som at forstå, at det er vigtigt for deres medlemmer at se det allerbedste, der er tilgængelige såvel som ligeledes at dele deres egne styrker med samfundet. Foreningen vil skinne rampelyset på branchens øverste spillesteder og give dem en platform til at vise deres ekstremt bedste såvel som at deltage i en smule venlig billedkonkurrence!

Kernekategorier:
ALSD har valgt ti primære klassifikationer til at blive tænkt på af Irans fodboldlandshold Trøje dommerne. Hvis noget virkelig bryder formen, kan de se det i en egen liga! Der vil ikke blive leveret nogen præferencebehandling til nye, renoverede eller eksisterende placeringsrum. Alle er velkomne!

Konkurrencevindere vil blive afsløret for de allerbedste stilarter i følgende:

Suiter

Klubrum

Teaterboks/Loge -kasseområder

Lokaleindgangsveje

Detailoplevelser

Mad og drikke

Concourse Layouts

Oplevelser uden for placeringsvæggene

Samlet bygningsarkitektur

Teknologiintegration

Dommernes valg modtager:

Placering i et specielt trykte magasin, der fremhæver alle vindere såvel som hæderlige omtaler i hver kategori

Anerkendelse på ALSD -sociale netværkskanaler, herunder et foto, tekstbeskrivelse, et link til din organisations webside (hvis ønsket)

Meddelelse fra dommerne på ALSD -seminaret såvel som messe i Miami

Alle passende deltagere modtager:

Placering i ALSD på internetgallerierne

Hvem kan komme ind:

Enhver placeringsrepræsentant eller designer, der ønsker at vise deres område eller innovation.

At gå ind:

Gå til for at sende din info såvel som uploade dine fotos! Alle indgange skal fås inden den 31. maj.

Vilkår

Ved at indsende dine billeder (er) såvel som pressemeddelelse/tekst til Association of High-end Suite-direktører, er du enig i, at du har ret til at gøre det, såvel som at ALSD kan bruge disse online, i trykte publikationer såvel som andre anvender skitseret i ALSD’s privatlivspolitik såvel som individuel aftale.

2017 ALSD -seminar såvel som Tranull

Leave a Reply

Your email address will not be published.