Uncategorized

2016 Black Diamond Awards: Parks and Rec

fra søer og floder til bjerge, stier og parker, denne lille stat er hjemsted for nogle af de bedste områder i landet til udendørs rekreation. Med 52 statsparker over hele staten er der noget for enhver interesse, og sorten afspejles i kulturen i nogle af Vermonts mest kendte eventyrbyer. Her vælger læserne nogle af deres foretrukne steder at vandre, svømme, padle, tilbringe en weekend eller bare slappe af.

Foretrukne vandmasse: Waterbury Reservoir

Vi bad om enhver anden krop af vand end Champlain -søen (som ville vinde i kraft af størrelse alene.) Årets vinder ligger kun få minutter fra Waterbury, Stowe og Montpelier. Dette 900 mål store reservoir er et yndlingssted til svømning, padling, sejlsport og picnicing. Swing forbi en tirsdag aften i juli for SUP-klinikker og huslejer fra Stowe og South Burlington-baserede Umiak Outfitters.

Runners-up: 2. Green River Reservoir 2. Lake Memphremagog 3. Lake Willoughby 4. Echo Lake.

Bedste gymnastiksal: Waterbury CrossFit

Hvis du søger at komme i form, er folk på Waterbury CrossFit der for at hjælpe. En certificeret CrossFit -facilitet, Waterbury CrossFit kører en række styrke- og konditioneringsprogrammer, der kombinerer en række funktionelle bevægelser (som elevatorer og squats) udført ved høj intensitet. Du finder ikke nogen vægtmaskiner her-forventer frie vægt, chin-up barer og traktordæk. Hvis du aldrig har prøvet CrossFit før, bruger gymnastiksalen en gratis introduktionsklasse hver anden lørdag formiddag. Runners-up: 2. Metro Rock, Essex 3. Recfit, St. Johnsbury 4. Svømningshullet, Stowe, 5. Petra Cliffs, Burlington.

Bedste campingområde eller statspark: Underhill State Park

Let adgang til Paris Saint-Germain Trøje stier og sensationelle udsigter fra den højeste højde i Vermont gjorde dette til vores læsers yndlingssted til camping. Denne lille statspark mod den vestlige bæring af Mount Mansfield har syv Lean-to-steder og to teltcampingpladser til stille weekend og inkluderer et log-husly bygget af Civilian Conservation Corps. For vandreture er Sunset Ridge Trail, tre FC Tokyo Trøje miles til topmødet, populært. Vermont’s Long Trail krydser Summit Ridge og med flere stier fra den østlige side af bjerget er masser af sløjfer mulige i det sjældne alpine terræn. Runners-up: 2. Burton Island State Park, 3. Brighton State Park, 4. Groton State Park, 5. Button Bay State Park.

Bedste sportsby (stor): Burlington

Med Vermont’s største sø A Stone’s Throw Away, et væld af håndværksbryggerier, lokale billetpriser, sportsudstyr og en ung og atletisk befolkning, er Queen City en flerårig favorit til denne kategori. Med Rec -stien, der kører ved Lake Champlain Sailing Center og den nye skatepark, er Waterfont blevet et virtuelt sportsmekka om sommeren. Derudover tilføjer overflod af klatringscentre, sportsbutikker og cykelruter, og det er ikke underligt, at Burlington ikke kun fremstiller vores liste, men fører masser af nationale lister over de bedste udendørs byer i landet. Runners-up: 2. Montpelier 3. Middlebury 4. St. Johnsbury 5. Rutland

Bedste sportsby (lille): Stowe/Waterbury

Denne kategori var et virtuelt bånd mellem de tre bedste, men Stowe/Waterbury vandt af en næse. Med skiløb på Stowe Mountain Resort og Trapp Family Lodge, miles af mountainbiking mellem Waterbury’s Perry Hill, Stowe’s Cady Hill og Trapp Family Lodge Trails, padling og kajaksejlads på Waterbury Reservoir og bogstaveligt talt hundreder af barer, restauranter og usædvanlige bryggeri, de Byer i Stowe, Waterbury og Waterbury Center er et udendørs sports -mekka, der ikke skal gå glip af. Runners-up: Uruguays fodboldlandshold Trøje 2. Waitsfield/Warren/Fayston 3. Burke/Lyndonville 4. Killington 5. Woodstock/Quechee

Leave a Reply

Your email address will not be published.