Uncategorized

Interview med Ramón Alarcón, direktør og general manager, ægte Betis Balompié

Katie McIntyre hører fra Ramón Alarcón, direktør og general manager hos Spanish Laliga Side, ægte Betis Balompié, hvis Benito Villamarín Stadium for nylig undergår en vigtig forbedring også en vigtig forbedring Som det er indstillet til at forbedre sit VIP -tilbud med en yderligere € 2 mio. Værd af forbedringer.

Ramón, kan du begynde med at fortælle vores besøgende lidt om dig selv, din funktion hos ægte Betis såvel som besættelseshøjdepunkter til dato?
Klubben er opdelt i tre primære administrationsområder: Sport, hvor allerførste hold såvel som hele akademiet styres; operationer, der vedrører styring af organisationen “udgifter” ud over alle juridiske såvel som skattespørgsmål; såvel som forretning, i gebyr for al indtjening udover spillermarkedet, såvel som ligeledes forbindelsen med alle grupper såvel som agenter, der interagerer med mærket (medlemmer, sæsonbilletindehavere, aktionærer, fangrupper, medier, medier, protokol osv.).

De allerførste to administrationsområder er sædvanlige for fodboldhold, men tjenesten ikke så meget siden i Spanien, i sammenligning med andre markeder såsom amerikaneren, er “ikke-relateret til fodboldvirksomhed” henvist til en sekundær ramme. Jeg er ligeledes medlem af bestyrelsen for administratorer, som er et tegn på klubbens beslutning på dette område.

Som højdepunkter kan vi påpege, at vi har fordoblet indtægtsindtægterne. På nøjagtigt samme tid har vi erhvervet spektakulær interaktionsresultat i sociale netværk, var såvel som i antallet af sæsonbilletindehavere såvel som deltagelse til stadionet. Vi er i øjeblikket placeret i fjerde omgivelser i Spanien i alle disse områder.

Daplast oprettet såvel som installerede forskellige designs af stadionsæder i henhold såvel som tip-up sæder avatar model

Real Betis ‘Benito Villamarín Stadium gennemgik en større ombygning mellem 2016 såvel som 2017. Kan du fortælle os, hvad dette involverede?
50% af stadionet blev renoveret tilbage i 2000, såvel som i klubben tog vi en beslutning om at fortsætte med at forbedre den. South Stand, der lukker stadionet, er afsluttet, såvel som alle tribuner nu har tre niveauer eller niveauer.

Selv hvis det originale job ikke er afsluttet, er det nu et “hel” Polens fodboldlandshold Trøje stadion. Stadionets spektakulære udseende er afsluttet med en forbedring både inde såvel som ud, renovering af premium -områderne samt betydelige teknologiske forbedringer (inklusive score -skærme, klog belysning osv.).

Som en del af den nylige stadionudvikling blev virksomhedens gæstfrihedsbokse samt premium klubområder tilføjet. Hvad var de afgørende bilister for dette?
Konceptet er at producere forbedrede produkter baseret på oplevelser uden kravet om at være en VIP. Ikke hvad der handler om at stige prisen. Vi er nødt til at øge omkostningssorten for at udfylde den plads, der eksisterer mellem “enkelt billet” såvel som “VIP -billet”.

Vi producerer placeringer, hvor folk kan socialisere sig i et sparket tilbage miljø, bedre til begrebet standardstand, der vedrører layoutet, med rigelige områder for at vise ”anonyme” mennesker dog med mad såvel som drikkevaretjenester bedre til ideen om VIP -områder .

Hvordan betaler det generelle ombygningsjob det?
Faciliteterne (dvs. selve bygningen) vil se en helingsperiode på omkring 5 år, som kommer fra større billetindkomster, mens de nye premium -områder vil blive afskrivet om 3 år.

Stadionet er en af kun tre 60.000 plus kapacitetsstadia, der er all-sæsker i Everton FC Trøje Spanien. Kan du fortælle os om enhver form for organiseret fremtidig udvikling?
Planen er at fortsætte med konstante forbedringer i:

Billede såvel som teknologi. Vi må overraske vores fans hvert år. Vi behøver ikke at lade vores stadion være uden forbedringer i 20 år nogensinde igen.

Tjenester, catering, forbindelse, tjenester ved hjælp af apps … en meget mere behagelig oplevelse før, under såvel som efter spillet.

Erfaringer såvel som produkter tilpasset den eksisterende efterspørgsel (familier, turister, universitetsstuderende osv.).

Daplast arbejdede sammen i restyling af stadionet og tegner pixelationen af de nye billeder, der er gengivet i Grandstands: Spilleren, der fejrer succesen (øverst), de ægte Betis -bogstaver (ovenfor), samt farvekonfigurationen med stadionsæder i forskellige nuancer af miljøvenlig såvel som sort farve

Hvordan bruger du innovation på stadionet til at forbedre fanoplevelsen?
I øjeblikket med score -skærme såvel som klog belysning, men vi vil investere i fremtiden i forbindelse i køb for at have et klogt stadion, der ville gøre det muligt for mig at tilfredsstille min klient en uge før et specifikt spil, deres ankomst til stadionet, deres Bliv såvel som afgang. Faktisk at være i stand til at interagere meddem på en personlig måde.

Kan du fortælle os om de afgørende mønstre såvel som nye teknologier, som du overholder og ønsker at udføre på Benito Villamarín?
Vi påtager os i øjeblikket to projekter, både med et enkelt delt mål, som får forstå vores klienter såvel som at være i stand til at interagere med dem. Af denne grund ønsker vi at øge forbindelsen på Benito Villamarín, så vi kan tilbyde tjenester med en stadionapp (som auto -parkeringsreservationer, siddepladser, opgradering af hurtigkø, merchandising -køb, spil osv.).

Vi arbejder ligeledes med Philips på et klogt belysningsprojekt.

Hvordan ser du markedet udvikle sig i løbet af de næste 5-10 år såvel som hvad vil dette indikere for brugen såvel som faciliteter på Benito Villamarín?
Nye specielle oplevelser på stadion baseret på innovation (360 graders glasudsigt, enorme skærme, hologrammer …). Hver begivenhed i stadionet skal være unikt.

Ramón Alarcón, direktør og general manager, ægte Betis/Benito Villamarín Stadium

Enorm tak til Ramón Alarcón såvel som Antonio Ortega på ægte Betis/Benito Villamarín Stadium for deres tid såvel som hjælp.

Sidste uge bekræftede ægte Betis, at det yderligere vil øge investeringen, der blev foretaget i deres Benito Villamarín Stadium med opførelsen af en terrasse i den primære tribune såvel som ombygningen af VIP -bokse for at øge faktureringen til gæstfrihed.

Real Betis foretog sin største kapitalinvestering i de senere år med opførelsen af New South Stand, men dette vil ikke være den eneste investering eller forbedring på deres husgrund i den spanske by Sevilla. Selvom klubben er nødt til at vente med at udgøre den fasede udvidelse af deres Benito Villamarín Stadium, har bestyrelsen allerede givet sin godkendelse til en investering på 2 mio. € for at forbedre VIP -tilbudet.

Ifølge Palco23 planlægger administrationen at udvikle et område kaldet ‘La Terraza’ i det primære tribuneområde, hvilket vil gøre det muligt at drage større fordel af de 120 pladser, der omgiver præsidentboksen.

Ramón Alarcón, direktør og general manager for service hos ægte Betis, sagde:

Vi må tro, at folk er klar til at betale en omkostning for specielle tjenester.

Værkerne bringes ud snart så godt som vil give kontinuitet til forbedring af gæstfrihedstjenesterne, der begyndte at blive fornyet til sæsonen 2017-2018 med udviklingen af en lyd på 456 sæder mellem de nedre såvel som øverste niveauer af de South Stand.

Værkerne vil bestå af en æstetisk restaurering af specifikke indvendige områder såvel som muliggør en VIP -lounge med et udvendigt område, som også findes på stadionets facade, der beskæftiger sig med læge Fleming Street, der findes over klubbens kontorer Som med udsigt over det udvendige område, hvor fans samles, før de går ind i spillet.

Betis ønsker, at VIP -tjenesten skal vokse til et punkt, hvor den producerer 80% af Match Day Service for at bevare omkostninger, der motiverer husholdningsbånd.

Konceptet med dette område, der blev sat til kampens dage, blev allerede implementeret i det nye niveau, i betragtning af at VIP -sæderne inkluderer gevinstadgang til tre typiske områder med musik såvel som cateringtjeneste.

Når han talte om kravet om at producere disse oplevelser, kommenterede Alarcón, at de kan producere en ekstremt afgørende mængde service med meget færre mennesker:

Vi er nødt til at forstå, at mange mennesker ikke kommer til fodbold siden af en entusiasme for et team, dog for tjeneste såvel som som et socialt tilfredsstillende punkt.

I alt har Benito Celta de Vigo Trøje Villamarín 1.500 VIP -steder såvel som 42 kasser, som ligeledes vil blive moderniseret såvel som nogle gange endda vil blive udvidet inden for bundtet af nye investeringer. Således håber de, at disse personer kan producere en service svarende til 80% af hele kampdagen.

Alarcón tilføjede:

Med denne reform vil vi ligeledes foretage en forbedring i cateringtjenesten, som nu altid vil være obligatorisk.

Forbedringerne i de udøvende/premium -rum var et krav, der allerede var inkluderet sidste år i de nyere områder.

Billeder, høflighed: Real Betis Balompié

Ramón Alarcón, direktør og general manager hos ægte Betis Balompié/Benito Villamarín Stadium, er en af højttalerne på højt niveau, der vil deltage i Europas allerførste premium sædebegivenhed, ALSD International, der afholdes i London i oktober, 10-12 .

#Alsdinternational – Europas allerførste premium sædehændelse

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.