Uncategorized

Patriots-ejere, der planlægger eSports Facility

Kraftfamilien bygger et 18.000 kvadratmeter stort eSports-kompleks på sit praksisfacilitet til New England Patriots, med Esports-kompleks centrum.

Partnerskabet mellem Helix og Uprisen vil indeholde over 100 spilstationer med spil- og netværksinfrastruktur plus 30 konsoller, der er åbne for offentligheden hver dag. Centret er planlagt til at åbne i januar 2020 i forbindelse med starten af opstandens sæson; Holdet vil være vært for to homestand-weekender på et Boston-sted, der skal annonceres som en del af Overwatch League’s bybaserede format.

”Med opstandens skridt til Boston ønskede vi at forsyne teamet med en førsteklasses praksisfacilitet og give vores fans hidtil uset adgang til deres hjemmelag,” sagde Jen Ferron, Chief Marketing Officer for Kraft Sports + Entertainment. ”Dette nye partnerskab med Helix-eSports vil Barcelona Trøje nå begge disse mål ved at give vores fans adgang til vores hold og spillere gennem onsite-begivenheder og optræden Patriot sted. ”

Kraftfamilien har for nylig foretaget flere infrastrukturinvesteringer i sine professionelle hold, herunder en praksisfacilitet på 35 millioner dollars til sit Major League Soccer Team, New England Revolution. Denne facilitet er også i Foxborough i nærheden af Gillette Stadium og Patriot Place.

”På Patriot Place stræber vi altid efter at forsyne vores lånere med nye og spændende tilbud,” sagde Brian Earley, vicepræsident og general manager for Patriot Place. “Esports er en hurtigt voksende virksomhed, og vi er glade for at annoncere dette partnerskab med Helix Esports for at bringe denne en-til-en-slags facilitet til Patriot Place for spillere i New England.”

Centret vil også tilbyde fuld nydelsespakker som et sted for eSports -begivenheder og eksklusive eSports -konkurrencer.

”Helix eSports kunne ikke være meget Wales fodboldlandshold Trøje mere ekstatiske til at annoncere vores nye spilcenter på Patriot Place og vores Brighton & Hove Albion FC Trøje partnerskab med Boston Uprising,” sagde Murphy Vandervelde, administrerende direktør for Helix Esports. ”Vi tror, at fysiske spilcentre vil fremskynde spredningen af eSports -konkurrence for spillere fra alle samfundslag.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.