Uncategorized

Sepp Blatter til at fratræde som præsident for FIFA

Sepp Blatter har afsløret, at han Japans fodboldlandshold Trøje vil fratræde som præsident for FIFA, fodbolds verdensomspændende styrende organ, med angivelse af, at sporten har brug for “en dybtgående revision” Korruption såvel som racketeering afgifter. Blatter, der i sidste uge blev genvalgt til en ny fireårsperiode, sagde, at han vil forblive præsident indtil et særligt valg kan afholdes for at vælge hans efterfølger.

FIFAs næste general tilfredsstillende er i maj 2016 i Mexico City, men Blatter rådgav en særlig session før da for funktionen af ​​at vælge en ny præsident.

”Jeg har reflekteret dybt over mit formandskab såvel som omkring de 40 år, hvor Club Tijuana Trøje mit liv er uløseligt bundet til FIFA såvel som den fantastiske fodboldsport,” komponerede Blatter i et fratrædelsesbrev frigivet af FIFA. ”Jeg værner om FIFA mere end noget andet så godt som jeg vil kun gøre det, der er fineste for FIFA såvel som for fodbold. Jeg følte mig tvunget til at betyde genvalg, da jeg troede, at dette var det allerbedste for organisationen. Dette valg er dog forbi FIFAs vanskeligheder er det ikke. FIFA har brug for en dybtgående revision.

”Mens jeg har et mandat fra medlemskab af FIFA, føler jeg ikke, at jeg har et mandat fra hele fodboldverdenen – fansen, spillerne, klubberne, de mennesker, der bor, indånder såvel som fodbold lige så meget Som vi alle gør ved FIFA. ”

Blatter blev genvalgt præsident den 29. maj, bare dage efter 14 personer, inklusive et antal top FIFA-embedsmænd, blev tiltalt af det amerikanske justitsministerium samt tiltalt for 47 tællinger om racketering, kabelsvindel samt hvidvaskning af penge I forbindelse med hvad afdelingen kaldte en “24-årig plan for at berige sig selv med korruptionen af ​​verdensomspændende fodbold.”

Ved at annoncere sin fratræden krævede Blatter, der har fungeret som præsident for FIFA i 17 år, påtegnes tidsregler for indstillingen såvel som højere “integritetskontrol” for medlemmer af eksekutivkomitéen, der styrer organisationen ud over sit valg for verden Kop. Blatter krævede ligeledes også medlemmer af medlemmer af eksekutivkomitéen.

”Det er min dybe pleje af FIFA såvel som dens interesser, som jeg holder ekstremt kær, der har ført mig til at tage denne beslutning,” sagde Blatter. ”Jeg vil gerne sige tak til dem, der altid har støttet mig på en konstruktiv såvel som loyal måde som præsident for FIFA såvel som, der har gjort så meget for spillet, som vi alle elsker. Det, der betyder noget for mig mere end noget andet, er, at når alt dette er forbi, er fodbold vinderen. ”

U.S.-fodbold, der havde udtrykt frustration over Blatters genvalg, udsendte overholdelsen af ​​erklæring som svar på hans fratræden: ”Erklæringen i dag af præsident Blatter repræsenterer en bemærkelsesværdig såvel som øjeblikkelig chance Palmeiras Trøje for positiv ændring inden for FIFA. Jeg roser ham for at tage en beslutning, der sætter FIFA såvel som den sport, vi kan lide frem for alle andre interesser. Dette er den allerførste af mange trin mod ægte såvel som meningsfuld reform inden for FIFA. I dag er en begivenhed for optimisme såvel som tro på alle, der deler en entusiasme for vores spil. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.