Category

GFA til at købe Victoria Stadium for at skabe nyt National Stadium

Gibraltar Football Association (GFA) har nået enighed med Gibraltar -regeringen og UEFA Wolverhampton Wanderers Trøje på et større projekt, der vil se både konstruktionen af en UEFA -kategori 4 National Football Stadium og Også andre sportsfaciliteter, der vil løse al fodbold/fodbold (og andre sports) infrastrukturproblemer i de kommende generationer. Endnu bedre kommer alt dette uden omkostninger for Gibraltar -skatteyderen.

Som det har været veldokumenteret, har GFA i betragtning af at dens optagelse i UEFA tilbage i 2013 har arbejdet utrætteligt med Gibraltar -regeringen for at finde et passende sted til at konstruere AS Monaco Trøje en UEFA -kategori 4 National Football Stadium; Et væsentligt krav for landets landshold for at nå deres ambitioner om at spille i internationale konkurrencer som UEFA European Championships og FIFA World Cup Qualifiers i Gibraltar.

Det åbenlyse valg, Victoria Stadium, blev oprindeligt afvist af UEFA, der ikke var parat til at tildele nogen midler til opgradering af et kommunalt stadion, der faktisk ikke ejes af GFA. To hovedsteder blev derefter identificeret af GFA, Europa Point og Lathbury Parade Ground. Efter meget overvejelse blev det imidlertid anset for, at begge præsenterede problemer, der gjorde dem uundgåelige. Andre ideer og websteder blev behørigt overvejet og kasseret.

GFA var som et resultat tilbage uden mulighed end at vende tilbage til UEFA med en dybdegående brief, der forklarede alt det arbejde, der var blevet gjort for at identificere et sted og beskrive, at der trods al god indsats ikke kunne findes. Som et resultat af disse bestræbelser på at finde ACF Fiorentina Trøje et alternativt sted, og efter mange diskussioner med UEFA mod slutningen af sidste år og begyndelsen af dette blev Victoria Stadium -stedet anerkendt som den eneste levedygtige mulighed.

UEFA accepterede Victoria Stadium -stedet under forudsætning af, at Gibraltar -regeringen sælger det til GFA.

GFA skrev som et resultat til regeringen den 20. marts 2017 og formelt anmodede om salget af Victoria Stadium til GFA. I tråd med sin fortsatte støtte til GFA ved at gøre alt for at bringe international fodbold til Gibraltar og dens folk godkendte regeringen GFA’s anmodning om at købe webstedet.

Det nye National Stadium vil som et resultat konstrueres på det nuværende Victoria Stadium -sted, som vil blive købt af GFA ved hjælp af UEFA og FIFA -finansieringen, der specifikt er forbeholdt infrastrukturprojekter. Det nye stadion vil som et resultat være en UEFA -kategori 4 -stadion, muligvis med en fritagelse for kapacitet, som forventes at blive sat til omkring 8.000.

Salget består af hovedhøjden, hoved- og øststanden, den gamle sportshall, tonehøjde nr. 2 og en række andre grunde omkring omkredsen af hovedhøjden. GFA vil gøre brug af disse yderligere områder til at konstruere små størrelser til ungdomsspil samt til at levere nye træningsfaciliteter til klubber og landshold.

I en erklæring bekræftede GFA:

… GFA er begejstret for at bemærke, at [den] regering har forpligtet sig til at bruge de midler, den vil modtage fra salget af Victoria Stadium til at lancere et betydeligt infrastrukturprojekt, som vil resultere i opførelsen af to nye multisport-faciliteter på Lathbury og Europa Point består af et antal træningspladser i mindre størrelse og to nye mindre stadioner til fodbold, rugby, cricket og andre sportsgrene. Denne forpligtelse var afgørende for at opnå UEFAs aftale om hele aftalen.

Generalsekretæren for GFA, Dennis Beiso, bemærkede:

Dette er et usædvanligt spændende projekt for fodbold i Gibraltar og utvivlsomt for sport generelt. Vi har kæmpet med stadionspørgsmålet i årevis nu, og det er en stor lettelse at endelig være i stand til at bryde bagsiden af dette problem på en så grundlæggende måde. Faktisk er vores bestræbelser gennem årene med at forsøge at identificere et websted belønnet af generøs økonomisk støtte fra UEFA og FIFA og en meget støttende Gibraltar -regering, der har givet os mulighed for at overveje de forskellige muligheder, vi har lagt til det, og som har indledt Invester de midler, som det vil modtage fra sit salg af Victoria Stadium på sportsinfrastruktur. Vi er meget taknemmelige for dem begge. Dette projekt vil eliminere spørgsmål om sportsinfrastruktur i de kommende generationer. Fodbold kommer til sidst hjem, og der vil ikke være nogen gentagelse af den aktuelle situation, hvor vores klubber og landshold ikke har lov til at spille på deres hjemmestadion, fordi faciliteterne ikke opfylder normerne.

Jeg kan også bekræfte, at landslaget, som fra lanceringen af de nye UEFA Nations League i september 2018, vil spille derhjemme, vores klubber kan spille deres UEFA Champions League og UEFA Europa League -kvalifikationer næste sommer og andre nationale Hold – vores U21’er, vores U19’er og vores U17’er, vil også være i stand til at være vært for kampe og turneringer derhjemme. Kort sagt, den uheldige situation, vi har haft i år med vores klubber,Og i betragtning af at 2013 med vores landshold vil være en saga af fortiden, og fodbold endelig vil være i stand til at drage fordel af faciliteter i topkvalitet, der finansieres af både UEFA og FIFA.

Endvidere vil regeringens forpligtelse til at investere midlerne til udvikling af yderligere sportsfaciliteter afslutte mangel på alternative pladser og træningsfaciliteter i Gibraltar. Dette er et stort bidrag til udviklingen af sporten i Gibraltar.

Billede af Victoria Stadium, høflighed: GFA

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.