Category

Academy-lanceringen tager Laligas forpligtelse over for Kina til det næste niveau

med Laligas første permanente akademi i Kina, U-16 spanske sider til Kina i sommer, Laligas forpligtelse over for Kina er steget markant.

Kinesisk fodbold går i gang med en ambitiøs fodboldrejse, da interessen for sporten Borussia Dortmund Trøje fortsætter med at opbygge. Gennem løbende investeringer i sin National Football SC Braga Trøje League og en forpligtelse til ungdomsudvikling stræber det asiatiske marked efter at være en af ​​fodboldens fantastiske kræfter i årene fremover.

Som en aktiv partner i kinesisk fodbold i flere år er Laliga forpligtet til at dele ressourcer og bedste praksis, der vil hjælpe med at styrke fodbold i begge lande. Åbningen af ​​den spanske ligas første permanente akademi i Kina er bevis på dette voksende forhold.

De nye faciliteter, der ligger i anning i den sydvestlige Liverpool FC Trøje by Kunming, repræsenterer Laligas forpligtelse til at opbygge en langvarig fodboldkultur i Kina. Forventet at starte operationer i anden halvdel af 2021, vil det være sammensat af skoler, sportsuddannelseslejre, et specialiseret medicinsk center og et fodboldmuseum.

Laligas første permanente akademi i Kina er indstillet til at åbne i 2021 som en del af 10-årig aftale med China Sports Futurity Investment. Det består af skoler, sportstræningslejre, et specialiseret medicinsk center og et fodboldmuseum

På lidt over tre år har Laliga allerede sendt hundreder af trænere til Kina for at vise unge det grundlæggende i spillet. Oprettelsen af ​​ligaens egen skole kan tage denne støtte til det næste niveau.

Projektet blev præsenteret af Laliga-præsident Javier Tebas og China Sports Futurity Investment (CSFI) sammen med regeringerne i byen Kunming og Amt-City of Anning. Til stede var også Lyu Fan, ambassadøren for Folkerepublikken Kina i Spanien, og Joaquin de Aristegui, generaldirektøren for Kontoret for España Global.

Tebas benyttede lejligheden til at beskrive, hvor betydelig udvikling dette er i spansk fodbolds forhold til Kina og bemærkede:

I årevis har vi samarbejdet med kinesisk fodbold, dens klubber, institutioner og akademier. Dette projekt er et stort skridt fremad i Laligas metode i Kina og viser vores engagement i udviklingen af ​​fodbold i landet på nogen måde niveauer.

CSFI -præsident, Wang Jianguang, tilføjede:

Akademiet vil sammen med de andre faciliteter tjene til at forbedre deltagelsen i fodbold i regionen og forbedre kvaliteten af ​​spillet. Det vil også sætte amtsbyen for Anning og byen Kunming i spidsen for udvikling af fodboldungdom i Kina.

Ungdomsturnering
Meddelelsen udgør en del af en 10-årig aftale og aftalememorandum, der blev underskrevet af alle de parter, der var involveret i Kunming i december sidste år. For yderligere at øge forbindelserne mellem spansk fodbold og Kina annoncerede Laliga også oprettelsen af ​​en ny ungdomsturnering, Hope Cup, der vil se, at spanske under 16-sider står overfor mod lokale kinesiske sider.

Den første udgave afholdes i sommer og vil indeholde seks kinesiske hold ud over ungdomshold fra FC Barcelona, ​​Sevilla FC, RCD Espanyol de Barcelona, ​​Deportivo Alavés, Valencia CF og Atlético Madrid.

Aftalen indeholder også forpligtelser for Laliga Santander -sider til at tjekke Kina og for Laliga Legends -kampe, der skal være vært i landet.

Udvekslinger mellem akademier fra begge lande er også aftalt som en del af denne fælles indsats for at forbedre niveauet for kinesisk fodbold og skabe særlige oplevelser for alle de involverede unge på både kinesiske og de spanske klubber.

Billeder, høflighed: Laliga

Kilde:

#sportsvenuebiz

#Sportsvenuebusiness – den førende platform for markedsnyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.