Uncategorized

Mayweather vs. McGregor-Prop-sats på Bovada såvel som Betonline

med kampen bare dage væk, har hypen for Conor McGregor-Floyd Mayweather Showdown nået sit kogepunkt. Kampen vil tage placering på T-Mobile Arena i Las Vegas den 26. august, såvel Bologna FC 1909 Trøje som begynder omkring kl. 21 EST.
Vi gik allerede over, hvorfor Mayweather skal vinde denne kamp såvel som hvorfor han er en af ​​de allerbedste væddemål i det sidste årti. I dette indlæg dykker vi dybere ind i matchup med et par af vores foretrukne forslagspil på Betonline såvel som Bovada. Bovada har hele 115 mulige rekvisitter på kampen såvel som begivenhederne omkring den.
Under 8,5 runder
Mange forudsiger, at denne kamp ikke går afstanden. Det giver mening at tænke på McGregors uerfarenhed i bokselydet såvel som Mayweather’s elite talent. Han er en af ​​de allerbedste defensive boksere gennem tidene, men afhængigt af McGregors aggressivitet såvel som udholdenhed – dette kan ende med at blive en hurtig aften for ham.

Jeg var heldig nok til at komme under 9,5 runder på -125 ideal, da kampen blev afsløret på Bovada. Det står nu på -175 på under, hvilket har taget mange af (hvis ikke alle) værdien ud af indsatsen. Bovada har ligeledes under 8,5 runder på -155.
Imidlertid fra denne skrivning. Betonline har under 8,5 runder på kun -130. Det er stadig en af ​​de meget bedre indsatser, der tilbydes i bestyrelsen, hvis du ikke tror, ​​at denne kamp går afstanden.
Floyd Mayweather af KO, TKO eller DQ
Hvis du ikke tænker på at lægge mellem -400 såvel som -500 på Mayweather for at vinde kampen direkte så godt som du tror, ​​at en knockout, teknisk knockout eller diskvalifikation er sandsynlig end en sejr ved beslutning -dette kan være den bedste mulighed for dig.

“Penge” har ikke slået en konkurrent i betragtning af det 2011, men som jeg nævner i stillingen, der er knyttet ovenfor, kan dette være et perfekt område for en KO eller TKO. McGregor kan være overdrevent aggressiv såvel som at lade sig være stor åben for et skyllet skud fra Mayweather. Husk, at dette er hans allerførste ekspertkamp. Han er stadig en amatørbokser.
En diskvalifikationsgevinst for Mayweather er ligeledes noget, der har talt om mindre end andre resultater, men det er realistisk, men ikke en sandsynlig. McGregor bliver måske frustreret, hvis han ikke er i stand til, når han ikke kan ramme Mayweather. Han kan kaste et spark eller værre samt ende med at blive diskvalificeret.
Jeg ville stadig tage Mayweather mellem -400 til -500 for at vinde uanset teknikken for mange af din bankroll tildeling til denne kamp, ​​men at sætte nogle på ham for at vinde af KO, TKO, såvel som DQ giver stor mening, hvis Du føler, at han har et fantastisk skud på en knockout. Hos Bovada er omkostningerne bare -125, der slår mange andre sportsbøger. Betonline tilbyder ikke dette væddemarked.
Floyd Mayweather i runde 1-3
Igen går vi tilbage til McGregors uerfarenhed såvel som mulig aggressivitet. Lad os ikke glemme, McGregor har specificeret, at han “vil Ko Mayweather inden for fire runder”. For at angive det ekstremt mindst, mener jeg, at det er yderst usandsynligt.

Hvis McGregor identificeres for at holde sit ord såvel som forsøger at slå Floyd ud tidligt – kan det ende med hans tidlige undergang. Når Mayweather igen er en af ​​de allerbedste defensive boksere gennem tidene, kan han stadig kaste en power punch, når han har brug for det.
McGregor er meget mere sandsynligt end nogen form for anden konkurrent, som Mayweather har behandlet for at lade sig være stor åben, såvel som hvis han går ud i de allerførste par runder – det kan ende med, at han ligger på måtten.
Bovada bruger en Liverpool FC Trøje enestående udbetaling på +700, hvis Mayweather håndterer til at vinde i de allerførste tre runder. Udbetalingen er markant værre ved Betonline, hvor en sejr i de allerførste tre runder for Mayweather er +550.
Bedste chancer for kampen på Bovada såvel som Betonline
Begge sportsbøger er øverst på fortegnelsen, når det vedrører U.S. på Internet Betting Markets. Bovada (fuld gennemgang) såvel som Betonline (fuld gennemgang) samt søskens sportsbog, sportsbetting.ag (fuld gennemgang), tilbyder ekstraordinære bonusser samt hurtige udbetalinger.

Bovada har en 100% kamp $ 250 velkomstbonus for nye spillere på deres allerførste depositum. De har ligeledes en 50% matchbonus på den allerførste Bitcoin -indskud, som en spiller tjener så meget som $ 500. Indikation op i dag såvel som at få de fantastiske chancer, som bovada tilbyder!

Betonline har en 50% velkomstbonus til en værdi af så meget som $ 2.500 i FreePlay, måske den allerbedste velkomstbonus online. De har ligeledes en Bitcoin -bonus, der er en 100% VM i fodbold Trøje matchbonus så meget som $ 1.000. Angiv op på Betonline for at få gevinst til begge bonusser.

Joseph Falchetti-Editor-i-chef / sportsforfatter & analytiker
Joe er forfatteren af ​​bloggen, mange valg samt størstedelen af ​​enestående sportsgrene såvel som casino -materiale på SafestBettingsites. Han er blevet drøftet på Forbes.com som spilanalytiker, såvel som hans artikler er blevet knyttet til større publikationer, såsom New York Times.
@SBS_Authornull

Leave a Reply

Your email address will not be published.