Category

Hvordan unge kan overvinde forværring

spørger DOC

Sportspsykologiekspert, Dr. Patrick Cohn fra Peak Performance Sports, LLC svarer på et mentalt spil bekymring fra en baseball -sportsforælder i en ny serie med titlen “Spørg Doc.” Denne forælder ønsker at forstå nøjagtigt, hvordan han kan hjælpe hans atlet med forværring og ikke inspicere, når han begår fejl. Dette er en ekstremt typisk bekymring fra sportsforældre: Præcis hvordan hjælper jeg min unge, når han bliver ked af fejl eller dårlige skuespil? Se Dr. Cohns videoblog PSV Eindhoven Trøje nedenfor, hvor han besvarer dette spørgsmål:

Tjek det sammensatte sportsungeres CD -program

Tjek det sammensatte atlet -cd -program

Øg din selvtillid med mental spilcoaching!

Master mental spiltræner, Dr. Patrick Cohn, kan hjælpe dig eller din atlet (er), i alderen 12 år såvel som op, overvinde mentale spilproblemer med West Ham United Trøje personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Telefonopkald os gratis på 888-742-7225 eller kom i kontakt med os for mere info om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores praktikanter?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at optræde med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at udstråle igennem – ikke mere ind i arenaen og holde dette “hjorte i forlygterne” -udseende eller -følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, så godt jeg virkelig forlod arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet meget sjov. Sig tak så meget. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

For alle atleter-Oplev tillidsforstærkende teknikker!

D har du et ugunstigt selvbillede af dig selv som atlet, der kvæler selvtillid?

Ligegyldigt ow positivt du prøver at være, er du ikke i stand til at ryste det spørgsmål, der skynder dig ind i dit hoved, når du opstiller din konkurrence?

Har du identificeret dig selv som en taber, dårlig tættere eller middelmådig atlet såvel som disse mærker holder dig fast i et hjørne af selvmedlidenhed såvel som ubeslutsomhed?

Hvis du faktisk har reageret på nogen form for disse spørgsmål, skal du inspicere den positive atlet!

Den positive atlet-cd såvel som arbejdsbogprogram er en 14-dages plan for ultimativ selvtillid. Dette program er perfekt til enhver form for atlet eller coach, der ønsker at finde velprøvede tillidsforstærkende metoder, der garanteres at udvikle selvtillid og forbedre sportspræstation markant.

Lær mere om et af vores mest fremtrædende CD -programmer i den positive atlet -serie …

Den positive atlet: En 14-dages plan for ultimativ selvtillid

Tjek alle produkterne i den positive atlet -serie!

Hvad siger klienter?
”Jeg købte først den positive atlet for at se nøjagtigt, hvordan programmet gik såvel som øjeblikkeligt så resultater. Derefter købte jeg resten af ​​den positive atlet -serie såvel som har bemærket en bemærkelsesværdig forbedring i mit niveau af spil, eller skal jeg angive konsistens. Jeg spiller i øjeblikket NCAA Division 1 -baseball for Lamar University, såvel som endda mine coaches har bemærket en ændring i metoden, som jeg nærmer mig spillet. Min tankegang såvel som selvtillid på pladen. ”
~ Tylor Prudhomme (Lyt til hans succeshistorie)

”Jeg er en ASP World -kvalificerende ekspert surfer såvel som efter at have startet den ‘den positive atlet’, havde jeg en næsten øjeblikkelig ændring i tankesæt om min egen surfingevne såvel som min tankegang, der gik i konkurrence. Arsenal FC Trøje Ved at bruge de positive atletstrategier har min selvtillid gjort i alt 180 grader. Jeg vandt en regional pro/er et par uger tilbage, såvel som bare havde mit fineste resultat af året i en af ​​de sidste enorme begivenheder på verdenskredsløbet denne sidste uge i Brasilien! Det er mit trick våben! ”
~ Shaun Burrell, ekspert surfer (lyt til hans succeshistorie)

For unge atleter såvel som forældre – opdager mere om nøjagtigt, hvordan man hjælper unge med at forbedre tilliden hurtigt!

Vi har et fantastisk program til dig kaldet “Det positive sportsbarn: en 7-dages plan for at opbygge ultimativ selvtillid.”

Den positive sportsunger er et 7-dages program for sportsforældre såvel som unge til at øge den unge atletes præstation, lykke såvel som succes … inden for sport såvel som livet!

Den positive sportsunger er to programmer i et. Der er en håndbog såvel som CD til forældre/coaches samt en arbejdsbog/CD til unge atleter.

Pakket med mentale strategier, som du såvel som dine unge kan begynde at bruge øjeblikkeligt, lærer dette program dine atleter nøjagtigt, hvordan man bestemmer tillidsbustere, proaktivt tilbyder med dem, håndterer forventninger, der undergraver selvtillid, såvel som psykologisk forbereder sig på at forblive positive, når de behandles med modgang.

Hvad mere er, vores program lærer dig, som sportsforældre såvel som træner, nøjagtigt hvordan du kan skade dine børns tillid såvel som giver dig retninger til at ændre dine vaner i metoder, der vil forbedre dine atleters præstation, selvtillid såvel som nydelse.

Lær mere om et af vores mest fremtrædende CD -programmernull

Related Posts

Første Wi-Fi-netværk med høj densitet, der er implementeret i Irland på Croke Park

EIR Service, har introduceret Irlands allerførste Wi-Fi-implementering på Croke Park og begivenheder. Det nye netværk opererer på tværs af lokalets tilfredsstillende såvel som begivenhedsfaciliteter såvel som ligeledes understøtter…

Tennis Podcast: Kontroller dine følelser under kampe

Bliv sammensat, når du taber en kamp Velkommen til session 60 af Tennis Psychology Podcast. Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af…

GAA annoncerer shortlist om Stadia for 2017 GAA Pitch Award

Den gæliske atletiske asoociation (GAA) har afsløret sin shortlist af grund såvel som Stadia for 2017 GAA Pitch Award denne uge, i hvad der er det indledende år…

Otte byer i hele Australien til at holde ICC World T20 2020

De otte holdsteder samt besidde byer for ICC World T20 2020, som vil blive afholdt af Australien, er blevet annonceret med Adelaide, Brisbane, Canberra, Geelong , Hobart, Melbourne,…

Kōtui Consortium til design og bygning af Canterbury Multi-Use Arena

Kōtui-teamet er blevet valgt som foretrukket entreprenør til at levere Canterbury Multi-Use Arena (CMUA), et nyt midtpunkt i kulturel og sportslig stolthed for befolkningen i Christchurch og Canterbury…

Edgbaston sikrer overlysende partnerskab med Abacus for Marquee Summer Program

For Englands indledende dag/nat Investec -testkamp mod Vestindien i august har Edgbaston Stadium aftalt et nyt kommercielt Gremio Trøje partnerskab med Abacus -belysning, der inkluderer service og vedligeholdelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.