Uncategorized

MLB 2017 Home Run Derby

Vi er ikke ideelle i den tykke af sommersportkalenderen, da Major League Baseball holder deres sæson for All-Star-festligheder. Home Run Derby begynder i aften kl. 20 EST på Marlins Park på TBS. All-star-spillet mellem NL og AL spilles den følgende aften.
Betting odds
Vi vil sammenligne oddsene for at vinde Derby mellem vores to top sportsbøger, Betonline.ag (fuld gennemgang) og Bovada.LV (fuld gennemgang).
Betonline

Bovada

Giancarlo Stanton er kridt på tværs af en masse sportsbøger, men prisen er lidt bedre i Bovada (+200) sammenlignet med Betonline (+170). Aaron Dommer er ideel bag Crystal Palace FC Trøje ham. Yankee’s rookie -slugger fører hele baseball med 30 homers. Ligesom Stanton er han en bedre aftale hos Bovada (+200) sammenlignet med Betonline (+175).
Dodgers ‘rookie Cody Bellinger ser ud til at give Stanton og bedømme et løb for deres penge. Han er pris til +650 på begge væddemål, og selvom han er afkølet i de seneste uger – er han stadig tæt på toppen af ​​hjemmekørslen i alt med 25 homers.
Mike Moustakas får ikke så meget snak, som han måske fortjener. Den bedste pris for Royals ‘tredje basemen er +1600 på Betonline. Han er bundet med Cody Bellinger til 25 homers på sæsonen. Han har været i brand med at komme ind i All-Star-pausen med hjemmekørbolden. I løbet af de sidste ni kampe har han ramt seks homers.

Joseph Falchetti-Editor-i-chef / sportsforfatter & analytiker
Joe er Everton FC Trøje forfatteren af ​​bloggen, en masse valg og størstedelen af ​​fremragende sports- og casinoindhold på SafestBettingsites. Han er blevet påpeget på Forbes.com som en spilanalytiker, og hans artikler er blevet knyttet til større publikationer, såsom New York Times.
@SBS_Authority
joe@safestBettingsites.com
Joseph Falchetti Bio

Del med dine venner:

Tags: væddemål
Futures
Hjemmekørsel Derby
Marlins Park
MLB
MLB All-Star Game

Forrige indlæg
Mayweather og Rangers FC Trøje McGregor: Det er endelig tændt! Joseph Falchetti | 16. juni 2017

Næste indlæg
Game of Thrones sæson 7 Betting Joseph Falchetti | 11. juli 2017

Deltag i 1.000+ Sports Bettors, der modtager vores eksperters nyhedsbrev og går aldrig glip af et vindende sportsvalg!
Indtast en gyldig e -mail
E -mailede ugentligt, afmeldt med et enkelt klik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.