Uncategorized

Gonzaga, Michigan Specificer at spille på flydækket af USS Abraham Lincoln i San Diego

ESPN -begivenheder vil afholde 2022 væbnede styrker traditionelle med mænds college basketballpowers Gonzaga såvel som Michigan specificerer på flydækket af Danmarks fodboldlandshold Trøje USS Abraham Lincoln I San Diego Harbour på fagfolk dag i Primetime på ESPN.

De 1922 væbnede styrker traditionelle markerer anden gang spartanerne spiller i et spil på flydækket af et flyselskab. I 2011 -udbyderen Classic specificerer Michigan behandlet North Carolina på USS Carl Vinson, ligeledes i San Diego Harbor. Michigan specificerer ligeledes deltaget i de indledende væbnede styrker, der traditionelle i 2012 mod Connecticut ved Ramstein Air Force Base i Tyskland. Gonzaga vises i sine anden væbnede styrker traditionelle efter at have spillet Pittsburgh i 2015 på U.S. Marine Corps Base Smedley D. Butler i Okinawa, Japan.

Mere college basketball dækning

West Coastline Seminar Men’s såvel som kvinders basketballkonkurrencer opholder sig i Las Vegas

ABC til at udsende NCAA Women’s Basketball Championship i 2023

NIT flytter til Las Vegas i 2023, Indianapolis i 2024

NCAA Division I Women’s Basketball Committee foretager webstedets ændring

Gonzaga, Michigan Specificer at spille på flydækket af USS Abraham Lincoln i San Diego

”Jeg forstår, at vores spillere, trænere såvel som personale såvel som hele Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje Michigan specificerer atletik er ekstremt begejstrede for chancen for at spille et enormt program som Gonzaga på dækket af USS Abraham Lincoln, mens de ærer alle dem, der tjener i vores Militær, ”sagde Michigan specificerer træner Tom Izzo. ”Dette spil er enormt for vores program, for Michigan specificerer universitetet såvel som for den enorme ti konference. Denne chance for at spille på en flyudbyder foran fyren såvel som kvinder, der Sevilla FC Trøje villigt sætter deres liv på linjen, vil være en oplevelse, der vil betyde noget for den unge fyr, der vil spille i spillet i en lang, lang tid. Jeg sagde det til tiden i 2011, da vi spillede North Carolina på dækket af USS Carl Vinson – en af ​​de mest ydmyge oplevelser i min karriere, såvel som jeg vil oplyse det igen, vi vil spille en af ​​de Tophold i landet såvel som vi vil blive afholdt af nr. 1 -holdet i verden. ”

”Vi er yderst beæret over at være en del af de væbnede styrkersklassiker,” sagde Gonzaga -træner Mark Few. ”Dette er en særlig chance for vores program at støtte dem, der kæmper for vores land på vores egen lille måde. Vi er glade for at håndtere et utroligt program i Michigan specificerer såvel som en fantastisk associeret i Coach Izzo. Jeg er sikker på, at dette vil være en fantastisk hukommelse for os alle. ”

De traditionelle kræfter blev produceret et årti tilbage af ESPN -begivenheder. Siden 2011 har begivenheden vist mænds college -basketballprogrammer, der kæmper på væbnede styrkerbaser såvel som på væbnede tjenester steder rundt om i verden. Kampen 2022 vil være den allerførste bevæbnede styrker traditionelle begivenhed siden 2019.

”Vi er beæret over at have den unikke chance for at arrangere de væbnede styrker traditionelle på USS Abraham Lincoln,” sagde Clint Overby, vicepræsident for ESPN -begivenheder. ”Først såvel som først og fremmest vil vi sige tak til fyren såvel som kvinder i marinen såvel som hele de væbnede styrker for at gøre det muligt for os i deres verden at dele deres historier såvel som at sige tak til dem for deres service til vores land. Vi vil samarbejde med holdene, marinen såvel som vores kollektive begivenhedsgruppe for at sikre en risikofri såvel som fornøjelig oplevelse for alle deltagere såvel som tilskuere. ”

Positive Impact, en begivenhedsadministrationsvirksomhed, der arbejder på militærbaserede begivenheder, vil støtte ESPN med logistik såvel som hjælp på stedet.

”De, der tjener såvel som som har tjent, forstår, at de væbnede styrker er den ultimative holdsport, såvel som jeg kan tro på ikke meget bedre metode til at beundre vores fyr såvel som kvinder i uniform end at fejre denne alt- Amerikansk tidsfordriv sammen om en af ​​vores lands finansieringskrigsskibe, ”sagde viceadm. Kenneth Whitesell, kommandør, Naval Air Forces.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.